V pondělí 12.května začíná letní příprava!

Extraligoví muži jdou příkladem a ze všech sparťanských týmů začali letní připravu jako první. Všem ostatním týmům začne letní příprava v pondělí 12.května. Tréninky se uskuteční v již posunutých kategoriích.

Klubové zprávy | 30. listopad -1
V pondělí 12.května začíná letní příprava!
Mužský tým již začal s přípravou na nový extraligový ročník, jedním z důvodu, proč muži začali nejdříve je také fakt, že ze všech sparťanských družstev svou soutěž nejdříve dohráli. O dostatečnou dobu na regeneraci a odpočinek tak nouze nebude.

Letní přípravu bude mít A-tým zpestřenou turnajem Civín Cup, účastní v elitní skupině Czech Open a zahraničním turnajem v období před startem extraligy.

Dalším mládežnickým kategoriím začne letní příprava od 12.května, všichni účastníci měli veškeré informace obdržet od svých trenérů a od sekretariátu klubu. Pokud se tak nestalo, kontaktujte, prosím, paní Veroniku Jelínkovou.

I mládežnická družstva mají letní přípravu zpestřenou účastí na mnoha akcích. Naši mládež čeká turnaj Tatran Cup, brněnský Hummel Open Game, Prague Games a juniory také Czech Open. Samozřejmostí je také soustředění a příměstský sparťanský kemp v posledním prázdninovém týdnu.

Všem členům Sparty tak přejeme úspěšný nový krok do nadcházející sezóny!