Slevy na vybavení Salming za pořádání zápasů

Toužíš po nové florbalce od Salmingu, ale Vánoce jsou daleko, vysvědčení ještě dál a kapesné ti zoufale nestačí? Máme pro tebe řešení!

Klubové zprávy | 30. listopad -1
Slevy na vybavení Salming za pořádání zápasů
Vedení Sparty se dohodlo s oficiální klubovou značkou Salming na systému odměn za účast na pořádání zápasů A-týmu mužů a A-týmu juniorů. Jak to celé funguje?

Za každý zápas uvedených týmů, ve kterých pomůžeš jako pořadatel, dostaneš slevu 10% na jakýkoliv produkt značky Salming. To znamená, že když dobře odpořádáš deset zápasů, budeš mít třeba florbalku nebo boty anebo cokoliv jiného od Salmingu úplně zadarmo. 

Přihlásit se může kterýkoliv hráč Sparty z kategorií starších žáků, dorostu a juniorů. Pro zařazení mezi pořadatele je potřeba poslat v týdnu před konáním zápasu e-mail Veronice Jelínkové (veronika.jelinkova@sparta-florbal.cz) a počkat na odpověď, ve které se dozvíš jestli jsi byl vybrán  do pořadatelského týmu a kdy a kam se máš dostavit. Potom je velmi důležité, abys přišel na sraz včas a celou dobu fungoval naplno a plnil to, co ti Veronika, případně hlavní pořadatel zápasu, dá za úkol. Pokud bys dorazil pozdě anebo nemakal naplno, nemáš na slevu nárok. Ale pokud bude všechno v pořádku, připíše se ti 10% sleva. 

Slevy eviduje Veronika Jelínková a je jen na tobě, kdy se rozhodneš, že už je sleva dost velká a použil ji při nákupu. Ale pozor, slevu můžeš uplatnit pouze u Veroniky Jelínkové v krámku Salming na Letné (nikoliv na Jednadvacítce nebo kdekoliv jinde). Sleva platí pouze na jakékoliv nezlevněné zboží  značky Salming (případně se počítá vždy z ceny před slevou) a nesčítá se s tvojí klubovou slevou. 

Informaci kdy kdo hraje najdeš na našich stránkách. Zápasy A-týmu jsou vidět na hlavní stránce nebo v rozpisu zápasů áčka. Zápasy A-týmu juniorů jsou v sekci Družstva / Junioři A /  Zápasy.
 
Tak neváhej a pojď pomoci svojí Spartě. Na zápasech se potkáš se svýma kámošema, uvidíš super florbal a ještě si můžeš vydělat na novou hokejku.