Junioři na Tatranu dvakrát těsně prohráli a budou odvracet mečbol

Poprvé v historii jsme o víkendu viděli juniorský tým Sparty ve finále CE ligy. Ve střešovické Stodole přálo štěstí v závěru jednotlivých utkání spíše Tatranu, který po těsných výsledcích vede 2:0 na zápasy a Sparta tak bude na domácí palubovce UNYP ARENY odvracet soupeřův mečbol.

Muži A | 3. duben 2023
Junioři na Tatranu dvakrát těsně prohráli a budou odvracet mečbol

Sobotní utkání bylo velmi opatrné a nepadalo tolik branek. Po čtyřiceti minutách hry byl stav nerozhodný 2:2 a rozhodnout měla třetí třetina. Do vedení se poprvé v utkání dostal Tatran, který v čase 52:53 odskočil do vedení jediné branky, krátce na to ale srovnal Sparťan Adam Kos, který si tak vynutil prodloužení. Desetiminutové prodloužení bylo rozhodnuto celkem rychle, po zhruba devadesáti vteřinách slavil rozhodující gól za záda Hejny Bureš a rozhodl tak o prvním bodu pro Tatran.

(Fotografie: Tatran Střešovice)

Neděle se nesla v naprosto odlišném duchu, Sparta sice vstřelila první branku, po úvodních dvaceti minutách ale musela stahovat tříbrankový náskok Tatranu za stavu 1:4. Druhá třetina patřila jednoznačně Spartě, ta srovnala na 4:4. Ve třetí třetině se opět dostal do vedení Tatran, nejprve na 5:4 a po srovnání Sparty opět na 6:5. Při hře v šesti Sparta bohužel opět inkasovala a Tatran tak mohl slavit druhou výhru v sérii 7:5.

(Fotografie: Tatran Střešovice)

,,V nedělním utkání rozhodla slabší 1. třetina, jinak jsme podali opět kvalitní výkon. V týdnu zapracujeme na detailech a v pátek si v domácím prostředí půjdeme pro bod," řekl po druhém utkání série hlavní trenér OJ Thompson. 

Třetí a čtvrté semifinále je na programu v pátek 7. dubna (13:30) a v sobotu 8. dubna (17:00) v UNYP ARENĚ.

Vstup na utkání je stanoven na částku 80 Kč. Držitelé klubových permanentek mají vstup zdarma.

ONLINE PROGRAM UTKÁNÍ

Dorazte mladé Sparťany podpořit! 

Dále čtěte