Sparta ukázala chuť po vítězství, čtvrtfinálová série se přesouvá do Prahy

Sparta má za sebou úvodní dva zápasy čtvrtfinále play off na půdě Mladé Boleslavi. Sympatické a velmi bojovné výkony potvrdily, že série bude velmi vyrovnaná. V sobotním utkání Sparta sahala po vítězství, v neděli tahala za kratší konec a bohužel prohrává 0:2.

Muži A | 13. březen 2023
Sparta ukázala chuť po vítězství, čtvrtfinálová série se přesouvá do Prahy

Play off se naplno rozběhlo a Sparta do úvodu série proti Boleslavi vlétla velmi sebevědomě a s odhodláním získat na venkovní půdě vítězství. V sobotu jsme viděli velmi vyrovnané utkání, kde zejména na hráčích Mladé Boleslavi byla vidět lehká nervozita i přes to, že věděli, že se Spartou se nebude jednat o lehkou sérii. Ve třetí třetině jsme sledovali těsné vedení Sparty 3:2, které Bolka vyrovnala v čase 54:35 a o necelé tři minuty později, díky přesilové hře, otočila na 4:3. Sparta se v posledních minutách rozhodla pro hru v šesti hráčích, bohužel to na vyrovnávací gól nestačilo. 

Nedělní utkání se neslo v podobném duchu, tentokrát první gól utkání vstřelila Boleslav, o pár minut později ale dorovnal Kuba Kolstrunk na 1:1. V nedělním zápase Sparta dělala více chyb, které soupeř trestal a ve třetí třetině Bolka držela výrazný třígólový náskok. Na finálních 3:5 snižoval ještě Marek Zouzal, to bylo ale z gólového přídělu do sítě Boleslavi vše a Bolka doma uhájila také druhou výhru. 

Domácí třetí a čtvrté čtvrtfinále odehrajeme příští víkend v sobotu 18. a v neděli 19. března vždy od 19:00 v UNYP ARENĚ. Obě víkendová utkání věnujeme našim partnerům, se kterými jsme si pro vás připravili bohatý doprovodný program. Sobotní utkání nese název PORSCHE GAME a nedělní čtvrtfinále věnujeme našemu generálnímu partnerovi ACEMA. Více o programu jednotlivých utkání již zítra na našem webu a sociálních sítích. 

Těším se na vaši podporu, budeme ji potřebovat! 

Dále čtěte