Musíme ukázat to pravé sparťanství, zní z kabiny před čtvrtfinále playoff

Už o tomto víkendu Sparta zahájí tažení letošním playoff, ve kterém svou cestu započne proti Mladé Boleslavi, která po základní části skončila na třetím místě a při zbylém výběru mezi Chodovem a Spartou ukázala právě na nás.

Muži A | 9. březen 2023
Musíme ukázat to pravé sparťanství, zní z kabiny před čtvrtfinále playoff

Čtvrtfinále playoff rozhodně nebude nic jednoduchého, s týmy jako je Mladá Boleslav jsme se často potkávali až v semifinále, letos proti Bolce nastoupíme o sérii dříve. ,,Na zápasy s Bolkou se připravujeme více než měsíc. V závěru základní části bylo znatelné, že hrajeme s menší koncentrací na zbývající zápasy a často po náročném programu. Vše jsme ladili na playoff, hráči gradují formu a spolupráci v lajnách i celém týmu. Víme. že soupeř je favorit, moc se nám nevěří, ale my uděláme vše potřebné pro postup. Víme, jakou vnitřní sílu a dovednosti máme, teď je ten správný čas ukázat to pravé sparťanství. Já mám v naše hráče a tým naprostou důvěru, pokud se k nám přidají naši fanoušci, uspějeme," říká ke čtvrtfinálové sérii hlavní trenér A týmu Marek Vojta. 

První a druhý zápas čtvrtfinále se odehraje už 11. a 12. března v Boleslavi. V sobotu hrajeme od 19:00, v neděli od 17:00. Třetí a čtvrté čtvrtfinále je pak na programu doma v UNYP ARENĚ v sobotu 18. a neděli 19. března vždy od 19:00. Další případná utkání čtvrtfinále jsou na programu 21. března v Boleslavi, 23. března v UNYP ARENĚ a případné sedmé utkání odehrajeme 25.3. opět na půdě soupeře.

Pevně věříme, že nás fanoušci dorazí podpořit do Boleslavi a hlavně na 3. a 4. domácí čtvrtfinále. V UNYP ARENĚ vás bude čekat jistě napínavá série, ale také doprovodný program s našimi partnery ACEMA a PORSCHE PRAHA PROSEK. Více informací se dozvíte už v příštím týdnu na webu a sociálních sítích.

Dále čtěte