V Liberci za tři body, vyhlížíme playoff a známe termíny domácích zápasů čtvrtfinále

Základní část Sparta uzavřela poměrně vysokou výhrou v Liberci, který porazila 7:2 a upevnila si tak šesté místo tabulky Livesport Superligy. Nyní čekáme na průběh osmifinálových sérií, ve kterých uvidíme SKV, Ostravu, Black Angels a právě Liberec. Po skončení osmifinále budeme sledovat, kdo na nás ukáže ve výběru soupeřů pro čtvrtfinále.

Muži A | 28. únor 2023
V Liberci za tři body, vyhlížíme playoff a známe termíny domácích zápasů čtvrtfinále

Utkání v Liberci se pro Spartu vyvíjelo velmi dobře. Ve druhé minutě sice skóroval domácí Liberec, Sparta ale v první třetině rychle reagovala a to celkem čtyřmi góly. Dvakrát se prosadil Robert Košir, jednou pak Kristián Kozák a Matěj Čermák. Za stavu 4:1, který se přenesl také do druhé třetiny, Sparta nadále kontrolovala utkání a po snížení Jakuba Kopeckého v čase 30:42 opět třikrát udeřila. Hattrick zkompletoval střelec dvou branek z první třetiny Robert Košir a v závěru utkání ještě podruhé skóroval Matěj Čermák, prosadil se také Marek Zouzal. Sparťané tak zvládli konec základní části se třemi body a nyní vyhlíží playoff.

Letos do vyřazovacích bojů vstupujeme z šestého místa, na což v posledních letech nejsme zvyklí a budeme čekat, kdo ze soupeřů z vrchní části tabulky na nás ukáže do čtvrtfinále playoff. Soupeř ještě jistý není, ale už nyní víme termíny prvních domácích utkání čtvrtfinále. Playoff se rozehraje o víkendu 11.-12. března, doma v UNYP ARENĚ Spartu uvidíme v sobotu 18. a v neděli 19. března. Další utkání jsou na programu dle aktuálního vývoje série.

Čtvrtfinálový soupeř nám bude znám v průběhu příštího týdne. Komu se ve čtvrtfinále postavíme?

Dále čtěte