Informace o možnosti studia na partnerské škole University of New York in Prague

Náš dlouholetý partner University of New York in Prague opět chystá dny otevřených dveří a vy máte příležitost dozvědět se o škole, kterou vystudoval například hráč A týmu Josef Juha, opět více informací. Hráči a hráčky našeho klubu mají navíc možnost využít slevy na studium. Kompletní informace najdete níže v článku.

Klubové zprávy | 22. únor 2023
Informace o možnosti studia na partnerské škole University of New York in Prague

UNYP by rád všechny členy Sparty pozval na den otevřených dveří, který se koná hned ve dvou termínech. První den otevřených dveří je na programu už zítra 23. února od 15:30. Registrovat se na tento termín můžete přímo na tomto odkazu. Druhý termín proběhne 15. března online formou. 

Díky vzájemné spolupráci s UNYPem máme pro své členy k dispozici tři 50% slevy na stipendium UNYP - jedno pro člena týmu přímo sponzorvaného UNYPem, jedno pro hráče z jakéhokoliv týmu a jedno pro sportovce Sparty z jakéhokoliv sportu. Jedna sleva platí pouze pro jednoho člověka a slevy nelze kombinovat. Každý Sparťan, kterému se nepodaří získat 50% slevu může využít ještě 10% slevu na studium. V případě zájmu o tuto nabídku nás neváhejte kontaktovat na email daniel.wertheim@sparta-florbal.cz.

UNYP nabízí mnoho zajímavých studijních oborů v angličtině, jedním z nejzajímavějších je obor Management sportu, který se stává velkým lákadlem právě pro studenty ze sportovního prostředí. 

Pokud máte zájem o další informace o University of New York in Prague, tak je naleznete na jejich webových stránkách unyp.cz.

Dále čtěte