Marvánek pomohl Spartě k vítězství, podpořit ho přišlo přes 550 fanoušků

Nedělní zápas patřil jednoznačně Janu Marvánkovi, kterého do UNYP ARENY přišlo podpořit přes 550 fanoušků, ti se postarali o nezapomenutelnou atmosféru. O početnou diváckou návštěvnost se postaraly také děti ze Sparta Kids, kteří odpoledne v UNYP ARENĚ odehrály svůj jarní turnaj.

Muži A | 13. únor 2023
Marvánek pomohl Spartě k vítězství, podpořit ho přišlo přes 550 fanoušků

Atmosféra na utkání proti Karlovým Varům by se dala vnímat jako ta pravá příprava na playoff. Do UNYP ARENY zavítalo fantastických 551 fanoušků, kteří si pečlivě hlídali chvíli, kdy navrátilec Jan Marvánek naskočí zpět na hřiště a budou moci Marvisovi ukázat svou ohromnou podporu. 

(Jan Marvánek nastupuje po téměř dvouleté pauze z důvodu zranění kolene na hřiště UNYP ARENY).

Sparta hrála velmi aktivně už od prvních minut a díky skvělé podpoře domácích fanoušků Sparta v šestnácté minutě vedla už 3:0, v kanadském bodování se už hned dvakrát objevil Jan Marvánek, který nahrával Marku Zouzalovi a o pár chvil později znovu Dominikovi Bartošovi. Třetí branka padla z hole Roberta Košira po asistenci Matěje Čermáka. Díky dvěma trefám Varů v závěru druhé třetiny ale tým hostí lehce zmrazil domácí fanoušky a postaral se tak o zajímavý průběh celého zbytku utkání. 

(Jan Marvánek společně s Markem Zouzalem slaví branku do sítě Karlových Varů).

Ve 22. minutě ještě srovnal Klápa na 3:3 a začínalo se "od nuly". Velká chvíle přišla ve 26. minutě druhé třetiny, kde se gólově prosadil muž utkání Jan Marvánek a rozjásal celou UNYP ARENU. O pořádné napětí se postaraly opět Vary, těm se podařilo znovu srovnat a napětí diváků držet až do třetí třetiny. Poslední gól utkání vstřelil Radim Křenek a připsal Spartě cenné tři body.

(Vyhlášení jarního turnaje Sparta Kids v rámci Superligového utkání ACEMA Sparta Praha - FB Hurrican Karlovy Vary).

Všem fanouškům děkujeme za skvělou podporu a budeme se těšit na posledním utkání základní části proti Bohemians, které je na programu v pondělí 20.2. od 19:40 v UNYP ARENĚ.

(Jan Marvánek po utkání rozdává podpisy svým fanouškům).

Honzu Marvánka můžete opět vidět 20. února od 19:40 v domácím utkání proti Bohemians. 

ACEMA Sparta Praha - FbŠ Bohemians ONLINE PROGRAM UTKÁNÍ

Dále čtěte