Klub AC Sparta Praha vítá na pozici sekretáře klubu Hanku Procházkovou

Pozici sekretáře klubu AC Sparta Praha od 1. února přebírá Hanka Procházková, která na pozici nastupuje za Veroniku Krause.

Klubové zprávy | 2. únor 2023
Klub AC Sparta Praha vítá na pozici sekretáře klubu Hanku Procházkovou

Dovolujeme si Vám představit Hanku Procházkovou, kterou budete nově vídat v pozici sekretáře klubu. 

,,Jsem rád, že mohu k dnešnímu dni oficiálně přivítat Hanku Procházkovou na pozici sekretáře klubu. Hanka má bohaté zkušenosti ze sportovního i klubového prostředí a tak nepochybuji, že bude pro naši organizaci přínosem. Veronice Krause tímto také děkuji za její odvedenou práci pro Spartu a přeji vše dobré do další let," říká k nové posile organizační struktury generální manažer Miroslav Medal. 

,,Proč jsem se rozhodla pro tuto práci ? Cely život se pohybuji ve sportovním prostředí, nejdříve jako sportovec a později i jako “funkcionář”, kdy jsem více jak čtrnáct let pracovala pro Český badmintonový svaz a to jako generální sekretář svazu a čtyři roky i jako jeho předseda. V roce 2018 jsem se rozhodla ze sportovního prostředí odejít a nyní jsem rada, že se do sportu mohu opět vrátit. Spartu vnímám jako klub s velkým potenciálem a věřím, že i já se svými zkušenostmi mohu pomoci k jeho dalšímu rozvoji. Těším se na novou spolupráci," říká Hanka Procházková ke své nové pozici v AC Sparta Praha. 

Kontakt na sekretariát klubu AC Sparta Praha - florbal:

Tel.: 603 298 552

Email: hana.prochazkova@sparta-florbal.cz 

Dále čtěte