Sparta kontrolovala televizní utkání proti BA a vyhrála 7:4

Nabitý program v závěru roku graduje. A tým Sparty dokázal navázat na výhru ve Vítkovicích a na domácí palubovce si poradil s Black Angels 7:4. Ve čtvrtek tým Marka Vojty čeká semifinále Poháru Českého florbalu proti Vítkovicím. Tentokrát se hraje doma od 16:30. Vaše podpora bude opravdu potřeba!

Muži A | 20. prosinec 2022
Sparta kontrolovala televizní utkání proti BA a vyhrála 7:4

Utkání proti Black Angels začalo velmi svižně. Už v první třetině bylo vidět celkem pět branek. Úvodní gól vstřelil tým Black Angels, Sparta ale rychle odpověděla. Postupně se trefili Mikuláš Krbec, Marek Zouzal a Matěj Pruner. Za zády Viktora Hejny skončily branky pouze dvě a Sparta odcházela do šaten s těsným náskokem 3:2.

Druhá třetina skončila opět vedením Sparty. Tentokrát se stav utkání zastavil na skóre 5:3. Za Spartu skóroval Josef Juha a znovu Matěj Pruner. Viktor Hejna pustil jen jednu branku a kontrolovaný výkon Sparty pokračoval. 

V závěrečné třetině přidal branku Jiří Curney a Matěj Čermák. Skóre 7:4 Spartě pomohlo k dalším třem bodům do tabulky Livesport Superligy. Děkujeme všem fanouškům, kteří nás v utkání proti Black Angels podpořili a následně si přišli užít vánoční florbalový turnaj, kterého se zúčastnilo přes 200 členů.

 

Našlapaný program A týmu ale ještě nekončí, už ve čtvrtek 22.12. Spartu čeká domácí semifinále Poháru Českého florbalu proti Vítkovicím. Utkání začíná od 16:30 v domácí UNYP ARENĚ, těšíme se na vaši podporu!

Dále čtěte