Porsche Praha Game s bohatým programem při utkání Sparta - Black Angels

Pondělní utkání bude patřit našemu novému partnerovi Porsche Praha - Prosek. Zápas mezi Spartou a Black Angels startuje od 17:00 a už od 16:00 je pro vás připravena prohlídka nových vozů Volkswagen přímo před UNYP ARENOU. Ten, kdo by si chtěl následně objednat testovací jízdu, prosím kontaktujte paní Lenku Bosanačovou, lenka.bosanacova@porsche.cz.

Muži A | 16. prosinec 2022
Porsche Praha Game s bohatým programem při utkání Sparta - Black Angels

Utkání mezi Spartou a Black Angels má vždy velký náboj, jedná se o soupeře, kteří spolu sousedí a samotnému zápasu tak nikdy nechybí pořádné emoce. V pondělí by tomu nemělo být jinak, protože Sparta před pár dny vyřadila Black Angels z pohárové soutěže, když BA porazila 5:1 ve čtvrtfinálovém utkání. 

Jistě skvělý zápas bude doprovázen soutěžemi z Porsche Praha - Prosek. O první i druhé přestávce budeme soutěžit o promo produkty našeho partnera. Čeká nás však velmi nevídaná soutěž, kterou bude závod RC modelem auta na dálkové ovládání přímo na hrací ploše UNYP ARENY. Kdo bude nejrychlejší?

Po utkání bude následovat vánoční turnaj rodičů a dětí, do kterého se členové klubu mohli přihlašovat do 14.12. 2022. Turnaj je na programu od 19:30 do 22:00. Těšíme se na vás! 

Dále čtěte