Střelecké trápení na půdě Black Angels prolomil až Křenek v prodloužení

Sparta má za sebou dohrávku 4. kola Livesport Superligy na půdě Black Angels. Trpělivý výkon se postupně přelil do boje o cenné body. Zápas skončil až v prodloužení, kdy si vzal slovo Radim Křenek, který ukončil střelecké trápení Sparty a zařídil tak svému týmu bod navíc.

Muži A | 18. říjen 2022
Střelecké trápení na půdě Black Angels prolomil až Křenek v prodloužení

Utkání ve Sportovní hale Kbely započalo v pondělí ve 20:00 a opět nabídlo skvěle vyostřenou atmosféru. Black Angels svým výkonem od začátku ukazovali, že Spartě nechtějí darovat jediný kousek hřiště. Rychlé vedení 2:0 o které se postaral Jakub Kolstrunk a Robert Košir se postupně proměnilo ve vyrovnaný souboj se skóre 2:2. Tohoto stavu jsme se dočkali už na konci druhé třetiny. 

V poslední dvacetiminutovce jsme gól neviděli a zápas muselo rozhodnout až prodloužení, ve kterém Sparta využila přesilovku z konce třetí třetiny a po parádní trefě Křenka Sparta získala dva body do tabulky.

Aktuálně se Sparta nachází na šestém místě Livesport Superligy. Před Mistrovstvím světa Spartu čeká zápas v Ostravě a to v pondělí 24.10. od 17:10 v ČPP ARÉNĚ. 

Dále čtěte