A tým si poradil s Otrokovicemi, dnes jede na půdu Black Angels

Sparta nasázela celkem osm branek do sítě Otrokovic a připsala si tři body za výhru 8:5. V zápase jsme sledovali novou posilu Charlieho Jonssona, ale také Mikuláše Krbce, který se trefil celkem třikrát a dvakrát přihrával na gól. Branku Sparty úspěšně hájil Viktor Hejna. Dnes Spartu čeká duel s pražským rivalem Black Angels. Utkání se odehraje od 20:00 ve Kbelích.

Muži A | 17. říjen 2022
A tým si poradil s Otrokovicemi, dnes jede na půdu Black Angels

Sparťané do zápasu vstoupili plní očekávání, které se pomalu dařilo naplňovat. Sestavu oživila na pozici obránce první lajny posila ze švédské SSL Charlie Jonsson, který vnesl nový vítr do sestavy a na hřišti byl vidět. ,,Charlie u nás byl už před dvěma týdny, po lidské stránce velmi dobře zapadl. Do hry přináší úplně jiný drive, jiný styl hry, samotnou hru velmi zrychluje. Jeho nahrávky jsou na velmi vysoké úrovni, je to radost s ním hrát," řekl po utkání hráč utkání Mikuláš Krbec. 

Charlie Jonsson v svém premiérovém utkání v rudém dresu.

Vyrovnané utkání Sparta zlomila díky dvěma slepeným brankám ve druhé třetině, kdy se trefil Krbec a Košir, kteří zajistili odskočení na 6:3. Na tříbrankový náskok úž Otrokovice nedokázaly výrazněji reagovat a Sparta utkání dotáhla do vítězného konce výsledkem 8:5. ,,Zápas hodnotím kladně, protože jsme vyhráli, byla na nás trošku deka a nedařilo se nám. V utkání jsme měli dobré individuální výkony, ale také týmový výkon," řekl po utkání hlavní trenér Marek Vojta.

Juniorský brankář Viktor Hejna svými výkony pomohl Spartě k výhře 8:5.

Dnes Spartu čeká utkání na půdě Black Angels, ve kterém chceme opět získat plný zisk bodů a dále se soustředit na průběh ligy. 

Dále čtěte