V neděli startuje vrcholová část Poháru Českého florbalu

Sparta zahájí vrcholovou část Poháru Českého florbalu už tuto neděli 7.8. od 18:00 na domácím hřišti v UNYP ARENĚ na Podvinném mlýně. Skupinu zahájí proti pražskému Chodovu, následovat budou venkovní zápasy 18.8. proti Aligators a 21.8. proti Hattricku Brno. Jak tažení letošním Pohárem Českého florbalu dopadne? Podaří se Spartě probojovat až do finále a zopakovat tak úspěch z loňské sezony?

Muži A | 3. srpen 2022
V neděli startuje vrcholová část Poháru Českého florbalu

Stejně jako v loňském ročníku i letos Sparta v základní skupině Poháru narazí na pražského soupeře Florbal Chodov. Může se jednat o velmi atraktivní utkání, jelikož oba týmy jsou aktuálně v přípravě na novou sezonu a v obou kádrech jistě uvidíme několik nových tváří, které si, i díky účasti v pohárových utkáních, mohou říci o své místo v základní sestavě pro nadcházejícící sezonu. Tím se ale rozhodně nesnižují postupové ambice obou týmů, hovořit můžeme zejména za kabinu Sparty, která má jasně vytyčený cíl opět se probojovat až do samotného finále. 

(V loňské sezoně se Sparta probojovala až do finále, kde bohužel podlehla Vítkovicím).

Pojďme si říci pár zajímavostí utkání proti Chodovu. V rudém dresu budeme vůbec poprvé moci vidět hlavní posilu Sparty Jiřího Curneyho, pro které zápas znamená premiéru ve sparťanském dresu s tradičním číslem 40. Další posilou, která bude na očích nejednoho fanouška Sparty je Michael Petráň, junior, který do Sparty zamířil z pražských Panthers. V sestavě bychom mohli vidět také další juniorské hráče, kteří se na nadcházející sezonu připravují s A týmem - Josef Sedláček, Jakub Mühlfait a brankář Viktor Hejna). Nesmíme opomenout ani navrátilce Matyáše Velce, Martina Dolejše nebo Tomáše Dibelku, kteří už několik zápasů za A tým odehráli. Jistě je na co se těšit a zápas proti Chodovu nabídne atraktivní podívanou.

První utkání pohárové skupiny proti Chodovu je na programu v neděli 7.8. od 18:00 v UNYP ARENĚ na Podvinném mlýně. 

Vstup na utkání je 50 Kč, svou vstupenku si můžete zajistit už nyní díky síti Ticketportal.

Online program utkání

Upozornění: u vstupu na utkání nelze uplatnit permanentku ze sezony 2021/2022

Dále čtěte