Semifinálové tažení skončilo v šestém utkání, děkujeme za obrovskou podporu

Sezóna mužského A týmu skončila. Vyrovnanou semifinálovou sérii lépe zvládla Mladá Boleslav, která za vyrovnaného stavu 2:2 ovládla páté a šesté semifinále. Děkujeme fantastickým divákům, kteří nás hnali celou sezónu dopředu. Speciálně musíme poděkovat za neuvěřitelnou podporu při šestém domácím utkání, kam dorazilo celkem 1017 fanoušků, děkujeme!

Muži A | 31. březen 2022
Semifinálové tažení skončilo v šestém utkání, děkujeme za obrovskou podporu

Do šestého semifinále Sparta vlétla za obrovské podpory fanoušků a od prvních minut bylo z týmu cítit, jak moc chce dnešní utkání zvítězit a rozhodnout tak o konání sedmého zápasu. Sparta si v první třetině vytvořila hned několik gólových šancí, které však často končili na brankové konstrukci Bolky. 

První branka zápasu přišla z holí Mladé Boleslavi, která využila zaváhání Sparty a vstřelila ji branku ve vlastním oslabení. Spartě se ale podařilo brzy odpovědět, kdy zbytek přesilové hry využil Lukáš Ujhelyi. Opětovná vedoucí branka Mladé Boleslavi přišla ještě před koncem první třetiny, kdy se trefil Gruber. 

Ve druhé třetině Boleslav odkočila do dvoubrankového vedení, které dále navýšil Curney v úvodu závěrečných dvaceti minut. Sparta od této chvíle zahájila stíhací jízdu a za pomoci fantastických fanoušků v hale chtěla zápas vyrovnat a vynutit si tak prodloužení. Postupně se trefil Čermák a Krbec, jehož gól byl po přezkoumání videa odvolán z důvodu hry vysokou holí. Naději týmu a fanouškům v hale dodal Marek Zouzal, který snížil na 3:4 celkem sedm minut před koncem utkání. Závěrečný tlak Spartě branku bohužel nepřinesl a Boleslav tak vyhrála semifinálovou sérii 4:2.

Ještě jednou chceme poděkovat fantastickým divákům v hale, věřili jsme, že nás dorazíte podpořit, číslo návštěvnosti ale překonalo tisícovku a za to vám vážně obrovsky děkujeme! 

Dále čtěte