Čtvrtfinálová série pokračuje ve čtvrtek doma, dnes hrají Sparta Girls

Ve čtvrtém čtvtfinále proti Bohemians chtěla Sparta jednoznačně ukončit sérii poměrem 4:0. Klokani ale předvedli zlepšený výkon a průběžné vysoké vedení dovedli do výhry v prodloužení. Série tak nekončí a páté čtvrtfinále uvidíme ve čtvrtek do 18:30 v UNYP ARENĚ.

Muži A, Ženy | 9. březen 2022
Čtvrtfinálová série pokračuje ve čtvrtek doma, dnes hrají Sparta Girls

Poslední krok každé série je vždy nejtěžší, což se potvrdilo i ve včerejším duelu proti Bohemians. Utkání bylo pravým opakem třetího vzájemného zápasu, který Sparta ovládla jednoznačně 12:5 a mnoho florbalových příznivců už nečekalo, že by klokani mohli dále vzdorovat. 

První branku vstřelil po minutě hry Buršík, do dvoubrankového vedení poslal Bohemku Tomčo a Sparta tak po prvních dvaceti minutách hry odcházela za stavu 2:0 pro Bohemku. Po téměř polovině hry tým Michala Jedličky odskočil do čtyřbrankového vedení, což pro Spartu vypadalo velmi špatně. Nikdo v rudém dresu se ale nevzdal a po střelách Bartoše, Zouzala a Křenka se šlo do třetí třetiny za stavu 4:3 pro Bohemians.

Srovnávací branka přišla od Ujhelyiho po parádním výhozu Beneše a Sparta utkání dovedla až do prodloužení. Po přesné přihrávce z rohu hřiště proměnil svou šanci Malič a připsal tak Bohemce první bod v sérii. Další utkání, tentokrát domácí, je na programu už tento čtvrtek od 18:30 v UNYP ARENĚ.

Online program utkání 5. ČF ACEMA Sparta Praha - FbŠ Bohemians


Třetí zápas osmifinále čeká náš A tým žen, Sparta Girls se dnes utkají proti SKV. Vyrovnaná série v poměru 1:1 vypukne od 20:00 v Rieger Aréně na Vinohradech. Dorazte holky podpořit, stejně tak muže zítra do domácí UNYP ARENY! 

Dále čtěte