Dvanáctibranková kanonáda Spartě zajistila mečbol, hrajeme opět v úterý

Třetí čtvrtfinále proti Bohemians nabídlo jednoznačný výsledek pro Spartu, která se na utkání lépe připravila. Díky své koncentraci dokázala nastřílet celkem 12 branek. Hattrick nastřílel Juha a Garčar. Pepa Juha během 17 minut, Gary zkompletoval hattrick 17 vteřin před koncem utkání. Čtvrté čtvrtfinále je na programu v úterý od 20:00 opět v UNYP ARENĚ.

Muži A | 4. březen 2022
Dvanáctibranková kanonáda Spartě zajistila mečbol, hrajeme opět v úterý

Vzhledem ke dvěma velmi vyrovnaným úvodním utkáním Sparta do utkání vstoupila se značným respektem a vůbec nepředpokládala, že by se mohlo jednat o tak jednoznačný výsledek, který se nakonec zastavil v poměru 12:5 pro Spartu, která v UNYP ARENĚ nastoupila netradičně v pozici hosta.

Mezi střelce hattricku se v utkání zapsal Josef Juha a také kapitán Milan Garčar. Pepa Juha stihl nasázet tři branky za záda Michajloviče během 17 minut a přispěl tak k rychlému střídání brankářů domácích Bohemians. Milan Garčar zkompletoval hattrick až 17 vteřin před koncem základní hrací doby, kdy vstřelil dvanáctou branku Sparty. 

Nyní má Sparta mečbol a sérii může ukončit už v úterý v televizním utkání, které je na programu od 20:15 opět v UNYP ARENĚ. 

Dále čtěte