PLAY OFF 2022 a bohatý program pro fanoušky, v sobotu ACEMA GAME, v neděli HELL GAME!

V rámci atraktivního čtvrtfinále play off proti Bohemians, které začíná už tento víkend 26. a 27. února domácími zápasy v UNYP ARENĚ, jsme si pro naše fanoušky připravili bohatý doprovodný program s našimi partnery. Na všechny, kteří dorazí do UNYP ARENY na Podvinný mlýn, čekají fanouškovské soutěže. V sobotu od 18:00 startuje ACEMA GAME, v neděli ve stejný čas poté HELL GAME. Kompletní přehled programu jednotlivých zápasů najdete níže v článku.

Klubové zprávy | Muži A | 22. únor 2022
PLAY OFF 2022 a bohatý program pro fanoušky, v sobotu ACEMA GAME, v neděli HELL GAME!

Sobotní čtvrtfinálový duel bude mít zajímavý doprovodný program o který se postará náš dlouholetý generální partner ACEMA, který po našem boku stojí již pátým rokem. V sobotním ACEMA GAME se fanoušci dozví více o činnosti našeho generálního partnera a také si budou moci zasoutěžit o dárkové balení dobrého vína, které do soutěže věnovala právě ACEMA.

Soutěžit budeme o první i druhé přestávce, kdy domácí speaker představí jednotlivé dovednostní disciplíny, a to přímo na hrací ploše. Šťastlivci v hledišti, kteří chytnou florbalový míček, si tak zajistí vstupenku do dovednostní soutěže, ve které se pak "poperou" o celkové vítězství. Myslíme ale také na fanoušky, kteří budou Spartě fandit doma a budou sledovat naše sociální sítě. Jedna ze soutěží bude probíhat během první třetiny živě na našem instagramu @spartaflorbal. Pokud nás tedy ještě nesleduješ a chceš si v sobotu zasoutěžit s ACEMOU, dej nám rozhodně follow! Sobotní utkání začíná v 18:00 v UNYP ARENĚ na Podvinném mlýně, permanentkáři mají vstup zdarma. Vstupenky jsou k zakoupení také v síti Ticketportal. Pozor, v předprodeji vstupenku zakoupíte za 100 Kč, na místě pak za 150 Kč. Dětské vstupné se v nadstavbové části nemění. Děti 7-12 let 50 Kč. Děti do 6 let zdarma. Pro vstup na utkání vám stačí pouze platná vstupenka/permanentka a respirátor! Více se o ACEMĚ dozvíte na oficiálním webu ZDE.

Nedělní druhé čtvrtfinále se bude nést v duchu HELL GAME. 

S novým partnerem HELL ENERGY vás naladíme na to pravé playoff. Prvních 240 příchozích obdrží plechovku energetického nápoje HELL ENERGY hned u hlavního vstupu. O energetické drinky budeme soutěžit také na hrací ploše o první a druhé přestávce v dovednostních soutěžích. O pitný režim v průběhu celého zápasu tak rozhodně nebude nouze! Nedělní utkání začíná v 18:00 v UNYP ARENĚ na Podvinném mlýně, permanentkáři mají vstup zdarma. Vstupenky jsou k zakoupení také v síti Ticketportal. Pozor, v předprodeji vstupenku zakoupíte za 100 Kč, na místě pak za 150 Kč. Dětské vstupné se v nadstavbové části nemění. Děti 7-12 let 50 Kč. Děti do 6 let zdarma. Pro vstup na utkání vám stačí pouze platná vstupenka/permanentka a respirátor!

Více se o HELL ENERGY dozvíte na oficiálním webu ZDE.

Online program utkání 2. čtvrtfinále playoff proti Bohemians.

Těšíme se na vaši podporu!

#ZaCelouSpartu

Dále čtěte