V Lípě vydřená výhra 4:3, v neděli nás čeká poslední zápas základní části proti Tatranu

Mužský A tým včera vyjel k dohrávce 24. kola Livesport Superligy na půdu České Lípy, kde ho nečekalo nic jednoduchého. Výsledkově velmi těsný duel nakonec dopadl lépe pro Spartu, která završí základní část pražským derby proti Tatranu.

Muži A | 10. únor 2022
V Lípě vydřená výhra 4:3, v neděli nás čeká poslední zápas základní části proti Tatranu

Utkání v České Lípě začalo velmi povedeně. Po prvních dvaceti minutách si Sparta vydobyla třígólový náskok. Mezi střelce první třetiny se zapsal Matěj Čermák, Daniel Fišer a tradiční střelec Lukáš Ujhelyi. Od tohoto momentu se zdálo, že Sparta bude mít celé utkání pod kontrolou. 

Druhá třetina začala opět lépe pro Spartu. Lípa si vstřelila vlastní gól a Sparta šla do vedení 4:0. Ve druhé třetině se Lípa trefila také do branky Beneše a dokázala tak snížit na 1:4. Ve třetí třetině se gólově dařilo pouze České Lípě, která postupně dokázala snížit na rozdíl jediné branky. Martin Beneš však svůj tým dokázal podržet a Sparta si tak upevnila čtvrté místo základní části Livesport Superligy.

Poslední zápas základní části odehrajeme doma v UNYP ARENĚ v neděli 13.2. od 17:00 proti Tatranu. Pár hodin před začátkem utkání odpořádáme florbalový turnaj dětem z florbalových kroužků Sparta Kids, kteří poté dorazí podpořit Spartu na zápas proti pražskému rivalovi. Permanentkáři mají opět vstup zdarma, vstupenky si můžete zakoupit také už nyní v síti Ticketportal. Připomínáme, že na nedělním utkání se nebudete muset prokazovat očkováním či proděláním nemoci. Více na webu Českého florbalu. 

Online program utkání Sparta - Tatran.

Těšíme se na vás!

Dále čtěte