Na Boleslav jsme těsně nestačili, ve středu do Lípy, v neděli doma proti Tatranu

Po dlouhé době Spartu čekalo domácí utkání v UNYP ARENĚ, kam zavítalo přes 340 fantastických fanoušků, kteří si nenechali ujít atraktivní duel proti Mladé Boleslavi. Ten, kdo dorazil do UNYP ARENY rozhodně nemohl litovat. Padlo celkem 11 branek a k vidění bylo mnoho emocí hodných playoff, které se nezadržitelně blíží.

Muži A | 6. únor 2022
Na Boleslav jsme těsně nestačili, ve středu do Lípy, v neděli doma proti Tatranu

Emoce, osobní souboje, mnoho gólových šancí, tak by se dala popsat nedělní dohrávka proti Mladé Boleslavi. Utkání nechybělo svižné tempo od prvních minut a byla to Sparta, která držela balónek a vytvářela si první gólové šance. 

První branka přišla až v druhé polovině první třetiny z čepele Tomašíka, kterou se Spartě podařilo srovnat až ve druhé třetině, a to i díky povedenému zákroku Beneše proti trestnému střílení, ke kterému se postavil Jiří Curney. Na zmíněných 1:1 srovnával Robi Košir, který pohotovou dorážkou dostal míček za záda Bauera na hraně malého brankoviště. Byl to opět Robi Košir, který zvýšil na 2:1 a dostal Spartu poprvé do vedení, po 15 vteřinách ale srovnal Tokoš a začínalo se znovu od "nuly". Vedoucí branku Bíny dohnal Kareš, který oběhl branku Bolky a pohotově zasunul míček za tyčku hostí. 

Do třetí třetiny jsme vstupovali za stavu 3:3. Nerozhodný stav se ale rychle změnil a během úvodních minut třetí třetiny šla Boleslav už do dvoubrankového vedení. Vítěznou a šestou branku Boleslavi vstřelil Milan Tomašík, Spartě se podařilo opětovný dvoubrankový náskok Boleslavi stáhnout pouze na rozdíl jedné branky a utkání tak dospělo do vítězného stavu pro Boleslav 5:6.

Spartu nyní čeká nabitý závěr základní části, ve středu nás čeká venkovní utkání v České Lípě, v neděli pak přijede do UNYP ARENY Tatran. Dorazte nás podpořit, hraje se už od 17:00! 

Dále čtěte