Zamícháme konečným pořadím základní části? Prvním krokem je v neděli zápas proti Boleslavi

O jeden z nejatraktivnějších duelů základní části fanoušci rozhodně nepřijdou. Domácí dohrávka proti Mladé Boleslavi je na programu už tuto neděli od 18:30 v UNYP ARENĚ. Sparta ještě může v závěru základní části zaútočit na třetí místo tabulky Livesport Superligy. Doražte Sparťany podpořit proti aktuálně prvnímu týmu soutěže.

Muži A | 2. únor 2022
Zamícháme konečným pořadím základní části? Prvním krokem je v neděli zápas proti Boleslavi

Výkony Sparty se neustále zlepšují. Po historickém úspěchu v Poháru Českého florbalu, ve kterém Sparta získala stříbrné medaile, je na programu pár posledních zápasů základní části Livesport Superligy. Spartu čekají přesně tři duely. Jedním z nich je domácí dohrávka proti Boleslavi. Devátého února pojede tým Ondřeje Kašpárka na půdu České Lípy a poslední kolo základní části odehrajeme opět doma 13. února proti Tatranu Střešovice.

Sparťanům v současné chvíli patří čtvrtá příčka a mohou se ještě poprat o třetí místo základní části za předpokladu, že by aktuálně třetí Vítkovice chybovaly a Sparta by získala cenné body v závěru základní části. Aktuálně třetí Vítkovice mají stejný počet odehraných utkání a drží v rukou 51 bodů, Sparta má také odehráno 23 zápasů a je jen tři body za Vítkovicemi. Vítkovice ještě čekají zápasy proti Ostravě, Chodovu a Black Angels. Vystřídá Sparta Vítkovice na třetí pozici a zajistí si tak výběr soupeře do playoff? Na značné lepší umístění si brousí zuby také Chodov, který má stejně jako Sparta a Vítkovice odehráno 23 utkání a aktuálně mu patří páté místo a 45 bodů, proto je také ještě ve hře o třetí místo. Poslední zápasy základní části se tak určitě vyplatí sledovat! 

Prvním krokem k možnému posunu na lepší pozici bude zápas proti Boleslavi. Jeden z nejatraktivnějších duelů základní části sledujte přímo v UNYP ARENĚ už tuto neděli 6.2. od 18:30. Permanentkáři mají vstup zdarma, vstupenky si můžete zakoupit v síti Ticketportal ZDE.

Těšíme se na vaši podporu! 

Online program utkání Sparta - MB

Dále čtěte