Jedenáct branek do sítě SKV před televizními kamerami, v neděli přijede Boleslav!

Pondělní venkovní utkání v Rieger Aréně se Sparťanům povedlo ve velkém stylu, do sítě SKV nasázeli celkem jedenáct branek a dále tak drží čtvrté místo tabulky Livesport Superligy. Slovenský rychlík Lukáš Ujhelyi stihl hattrick, gólman Martin Beneš přišel o nulu až 88 vteřin před koncem utkání.

Muži A | 31. leden 2022
Jedenáct branek do sítě SKV před televizními kamerami, v neděli přijede Boleslav!

Sparta začala utkání ve velmi rychlém a aktivním tempu, snažila se dlouho držet balónek na vlastních čepelích a vypracovala si hned několik gólových šancí. SKV po výprasku od Mladé Boleslavi dlouho vzdorovalo a nátlak Sparťanů celkem úspěšně bránilo, což se podepsalo pod pouhé dvě branky Sparty v první třetině.

První třetina skončila za stavu 2:0 pro Spartu. Nejvíce branek pak padlo ve druhé dvacetiminutovce, kdy si Sparta v průběhu druhé třetiny upevnila pohodlné vedení až na 7:0 a třetí třetinu už tak pouze "dohrávala" a kosmeticky upravovala skóre až na dvouciferné číslo 11:1. Herní pohoda dovedla Spartu k vysoké výhře a nyní se Sparťané mohou plně soustředit na nedělní domácí dohrávku proti Mladé Boleslavi, která je na programu od 18:00 v UNYP ARENĚ.

Vstupenky na nedělní atraktivní duel proti Mladé Boleslavi můžete kupovat už nyní v síti Ticketportal. 

Dále čtěte