Po bronzovém Mistrovství světa ostrý boj o finále Poháru Českého florbalu!

Po reprezentační přestávce, díky které získal Český národní tým po dlouhých sedmi letech bronzovou medaili, je tu semifinále Poháru Českého florbalu. To se odehraje už ve středu v UNYP ARENĚ proti týmu Black Angels, bude se tedy jednat o derby se vším všudy!

12. prosinec 2021
Po bronzovém Mistrovství světa ostrý boj o finále Poháru Českého florbalu!

Fantastický úspěch Českého národního tým, včetně sparťanského brankáře Martina Beneše a útočníka Mikuláše Krbce, se bezesporu zapíše do historie Českého florbalu. Češi dokázali po sedmi dlouhých letech získat medaili z Mistrovství světa když v boji o bronz porazili Švýcarsko v prdloužení. O poslední českou střelu se postaral v prodloužení Filip Langer a pověsil tak týmu bronzové medaile na krk. Tým Slovenska se umístil na konečném sedmém místě, když ve svém posledním utkání na MS zdolal Estonsko 8:7.

Po návratu z Finska se ale celý tým opět začne připravovat na Superligová utkání, ale také na semifinále Poháru Českého florbalu. To vypukne v domácí UNYP ARENĚ už tuto středu od 19:30. ,,Všichni v týmu jsme nastaveni tak, že chceme hrát finále Poháru. Do zápasu dáme všechno a přes Black Angels chceme jednoznačně postoupit," řekl k semifinále Poháru Českého florbalu kapitán Milan Garčar. Martin Beneš se nechal slyšet ještě před odletem do Finska, že semifinálový zápas proti Black Angels bude mít ten pravý náboj. ,,Hrajeme s Black Angels, bude to mít grády, určitě uvidíme spoustu gólových situací a vyhrocených momentů, bude to řežba," komentoval utkání o finále Poháru Českého florbalu Martin Beneš.

Dorazte Spartu podpořit v utkání o finále. Těšíme se na vaši podporu!

ONLINE PROGRAM UTKÁNÍ SPARTA - BLACK ANGELS

Dále čtěte