Stíhací jízda na Chodově nevyšla, ve středu hrajeme čtvrtfinále Poháru proti Liberci

Šestnácté kolo Livesport Superligy Sparta odehrála na půdě Chodova. Špatný začátek utkání Sparťané doháněli takřka celý zápas, bohužel ale neúspěšně. Chodov doma oslavil těsnou výhru 7:6 a Sparta si s Chodovem tak zapisuje druhou prohru v sezoně. Důležité utkání je na programu už ve středu - čtvrtfinále Poháru Českého florbalu proti Liberci. Hrajeme doma od 19:30!

Muži A | 22. listopad 2021
Stíhací jízda na Chodově nevyšla, ve středu hrajeme čtvrtfinále Poháru proti Liberci

První třetina pro Spartu nezačala vůbec dobře, v šesté minutě Chodov proměnil druhou branku a v sedmnácté minutě už byl stav 3:0 pro domácí. Svůj tým lehce uklidnil Jakub Kolstrunk, který díky svým šikovným rukám na brankovišti snížil na 1:3 a do druhé třetiny tak dodal svému týmu potřebné sebevědomí a klid v proměňování šancí.

Výkon Sparty se ve druhé třetině jasně zlepšoval, branky ale přidával zejména Chodov, který odskočil už do čtyřbrankového vedení a za stavu 1:5 Sparta musela zahájit stíhací jízdu, kterou dotáhla opět na rozdíl pouhých dvou branek. Zlom zápasu přišel v čase 50:18, kdy z brejkové situace proměnil branku Vošta, který tak zařídil vedení 6:3. Další rána pro Spartu přišla ve vlastní přesilovce v čase 52:14, kdy šel Chodov do vedení 7:3 po přesné střele Vávry. 

Sparta nic nevzdala a třetí třetinu vyhrála v poměru 3:2, na body to ale nestačilo. Poslední branku utkání vstřelil Matěj Pruner v čase 59:59. Bohužel ale Chodov těsně uhájil vedení 7:6 a Sparta si tak na Chodově na body nesáhla. Důležité utkání máme před sebou ve středu 24.11. od 19:30 v UNYP ARENĚ, kde odehrajeme čtvrtfinále Poháru Českého florbalu proti Liberci, který jsme v minulém týdnu porazili 8:5 v rámci ligového utkání Livesport Superligy. Dorazte Spartu podpořit ve čtvrtfinálovém boji, permanentkáři mají vstup zdarma, vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketportal. 

Pro vstup na utkání platí nová opatření pro diváky:

- Prokázat se mohou pouze očkovacím certifikátem či certifikátem s laboratorním potvrzením o prodělání onemocnění covid-19 v posledních 180 dnech.

- Neplatí PCR test (výjimka osoby před dovršením 18 let věku, lidé s neukončeným očkováním či osoby, které se ze zdravotních důvodů očkovat nemohou).

- Platnost PCR testů pro diváky, na něž se vztahují výše zmíněné výjimky, je 72 hodin.

    - Děti do 12 let i nadále mohou na halu bez prokázání bezinfekčnosti (jako hráči i jako diváci).

    - Stále platí používání respirátorů po celou dobu utkání. 

    Dále čtěte