Sparta prodloužila sérii domácích výher na pět zápasů

Sparta je doma v UNYP ARENĚ stále na vítězné vlně! Díky nedělní výhře nad Českou Lípou si náš tým prodloužil sérii výher na pět zápasů. ,,Tři body byl cíl," řekl po výhře 6:3 Mikuláš Krbec.

Muži A | 1. listopad 2021
Sparta prodloužila sérii domácích výher na pět zápasů

Sparta si připsala tři body o které musela bojovat téměř celý zápas, ten zvládla překlopit až ve třetí třetině. Úvodní branku sice vstřelil hráč utkání Mikuláš Krbec, od 22. minuty zápasu to byla ale Sparta, která musela dotahovat vždy jednobrankový náskok České Lípy. 

Sparta se do opětovného vedení dostala až osm minut před koncem utkání, kdy se chytrou tečí trefil Marek Zouzal a připsal Spartě vedení 4:3. Jistý klid a dvoubrankový náskok svým spoluhráčům a fanouškům v hale zajistila dělovka Radima Křenka v přesilové hře. Po brance na 5:3 následovala druhá branka Mikuláše Krbce, který tak otevřel i zavřel bodový účet Sparty střelou do prázdné branky. 

Vydřená výhra pro Spartu znamená další důležité tři body do tabulky. Další domácí utkání Livesport Superligy odehrají Sparťané opět doma a to v neděli 7. listopadu od 17:00 proti SKV. 

Dále čtěte