Spartě utekla druhá třetina a náskok Boleslavi nedohnala, v neděli přijede Česká Lípa

Začátek svátečního utkání v Mladé Boleslavi vypadal velmi slibně, druhá třetina ale přinesla čtyři rychlé branky Boleslavi, které takřka rozhodly celé utkání. Náskok soupeře se Spartě nepodařilo stáhnout a z Boleslavi odjela bez jediného bodu. V neděli je od 18:00 na programu domácí utkání proti České Lípě.

Muži A | 29. říjen 2021
Spartě utekla druhá třetina a náskok Boleslavi nedohnala, v neděli přijede Česká Lípa

Začátek zápasu v Boleslavi pro Spartu nevypadal vůbec špatně, za nerozhodného stavu se dokázala jako první ujmout vedení a po trefách Kareše a Krbce šli Sparťané do vedení 2:0. 

Ve druhé třetině ale přišel výpadek, Boleslav během 32 vteřin otočila utkání z nepříznivých 0:2 na 3:2 a dvě minuty před koncem druhé třetiny ještě navýšila na 4:2. Dle slov hlavního trenéra Ondřeje Kašpárka zápas rozhodl gól na 5:2, který Spartu definitivně srazil na kolena. Závěrečná hra v šesti přinesla pouze dvě branky pro Boleslav a Sparta do Prahy přijela s prohrou 2:7.

Nyní mají Sparťané dva dny do zápasu s Českou Lípou, které využijí pro regeneraci a sobotní individuální trénink. Nedělní domácí zápas začíná v 18:00 v UNYP ARENĚ. Těšíme se na vás!

Vstupenky na nedělní utkání si můžete zakoupit už nyní v síti Ticketportal. 

Online program utkání Sparta - Česká Lípa

Dále čtěte