Napínavý zápas Sparta rozhodla v prodloužení a po víkendu si připisuje pět bodů

Víkendový bodový příděl zahájil tým Sparty na půdě Hattricku Brno v sobotu. Na hřišti v Maloměřících Sparta kontrolovala téměř celý zápas, který dovedla do vítězství 7:3. Domácí zápas proti Otrokovicím byl po šedesáti minutách nerozhodný a ukončil ho Pruner v prodloužení.

Muži A | 25. říjen 2021
Napínavý zápas Sparta rozhodla v prodloužení a po víkendu si připisuje pět bodů

V nedělním utkání si Sparta zajistila dva body, o které bojovala po celý zápas. Otrokovice dokázaly osmnáct minut před koncem základní hrací doby srovnat na 4:4 a vynutit si tak prodloužení. Utkání nechyběla ani skvělá atmosféra v publiku, které se z největší části skládalo z dětí a rodičů, kteří dorazili na první z florbalových turnajů Sparta Kids. Děti si o přestávkách převzaly také účastnické medaile. 

Sparta v utkání proti Otrokovicím téměř celou dobu doháněla jednobrankový náskok Otrokovic. Do vedení se Sparťané dostali až ve čtyřicáté minutě, kdy si balonek ukořistil Zouzal a propálil houževnatě bránící Pantery. Pět minut po gólu Zouzala Otrokovice srovnaly a vedení Spartě opět připsal Krbec. 


Překvapivý gól na 4:4 zapadl za zády Beneše necelých osmnáct vteřin před koncem, kdy po střele z půlky slavil autor střely Hrabal. V prodloužení se trefil z brejkové situace Matěj Pruner, kterému přesně nahrál Mikuláš Krbec. Po víkendu si Sparta připsala pět bodů a upevnila si šesté místo tabulky. Už tento čtvrtek jede tým z Podvinného mlýna na půdu Mladé Boleslavi, domácí utkání je na programu v neděli 31.10. proti České Lípě.

Dále čtěte