Rozjíždí se sezóna 2012/2013

Tréninky všech kategorií se postupně rozbíhají, proto přinášíme úvodní článek k nové sezóně. Přes trenéry jednotlivých kategorií by se k Vám měli dostat následující informace, které ve zkratce shrneme.

Klubové zprávy | 30. listopad -1
Rozjíždí se sezóna 2012/2013

V rámci celého klubu byla stanovena sleva na florbalové vybavení Salming pro všechny členy ve výši 30%. Výjimku tvoří pouze junioři A. Tuto slevu lze uplatňovat na prodejně Jednadvacítka (Křižíkova 537/83, 186 00 Praha 8).

Po řádném zaplacení příspěvků mají všichni členové nárok na florbalovou hůl, boty či jinou část florbalového vybavení v jakékoliv ceně za jedinečnou cenu 1000 Kč. Npř florbalová hůl v ceně 3500 Kč stojí pro člena AC Sparta Praha – florbal po řádném zaplacení pouze 1000 Kč. Stejně tak například boty v hodnotě 3400 Kč. Nárok na slevu má každý člen AC Sparta Praha – florbal po zaplacení členských příspěvků jednou za sezónu. Tuto slevu lze uplatňovat na prodejně Jednadvacítka (Křižíkova 537/83, 186 00 Praha 8).

Veškerá interní komunikace mezi členy a vedením či trenéry se přemisťuje do tzv. „členské sekce“. Kdo ještě nemá přihlášení, ať se domluví s trenérem své kategorie.

 Při pořádání zápasů A-týmu mužů a A-týmu juniorů vzniká za pořadatelství sleva na florbalové vybavení, slevy se sčítají, takže je možnost prostřednictvím pořádání získat jakékoliv florbalové vybavení Salming. Pro více informací můžete kontaktovat paní Veroniku Jelínkovou.

 Při utkáních A-týmu mužů bude probíhat celosezónní soutěž v návštěvnosti jednotlivých kategoriích na domácích extraligových zápasech Sparty, nejúspěšnější kategorie vyhraje vybavení Salming pro celou kategorii. O této soutěži se informujte u svých trenérů.