Program Superligy pokračuje, v sobotu do Brna, v neděli doma proti Otrokovicím

Po reprezentační přestávce nás o víkendu čeká 9. a 10. kolo Livesport Superligy. V sobotu mužský A tým vyráží na půdu posledního Brna a v neděli nás čeká domácí utkání proti Otrokovicím.

Muži A | 19. říjen 2021
Program Superligy pokračuje, v sobotu do Brna, v neděli doma proti Otrokovicím

Po reprezentačních turnajích Euro Floorball Tour v Plzni a 6 Nations Challenge v Trenčíně, kde měla Sparta celkem osm hráčů a tři členy realizačního týmu se můžeme těšit na bohatý program Superligy. V sobotním utkání Sparťané vyráží na půdu posledního Hattricku Brno, který si v letošní sezoně ještě na body nesáhl a rozhodně bude mít chuť Spartu na domácím hřišti potrápit a získat tak první body letošní sezony. Tým Ondřeje Kašpárka by rád navázal na domácí výhru proti Vítkovicím a z Brna si dovezl plný počet bodů. Zápas začíná v 18:30 ve Sportovní hale v Maloměřicích.

 V neděli Spartu čeká zápas doma v UNYP ARENĚ proti Otrokovicím. Panteři jsou aktuálně na desátém místě se ziskem šesti bodů a to díky výhře nad Pardubicemi a výše zmíněným Hattrickem Brno. Domácí utkání bude mít speciální fanouškovský náboj, na utkání se chystají děti z florbalových kroužků Sparta Kids, pro které jsme v neděli 24.10. připravili první ze série florbalových turnajů. 


Děti tak zaplní UNYP ARENU už od 12:00, odehrají svůj turnaj do 16:30. Vyhlášení turnaje pak proběhne v první a druhé přestávce utkání. Aktuálně je do turnaje přihlášeno přes 65 dětí. Na všechny malé Sparťany se již těšíme a věříme, že uvidíme velký počet branek v síti Otrokovic, které společně oslavíme.

Domácí zápas se hraje od 18:00 v UNYP ARENĚ. Vstupenky si můžete již nyní zakoupit v síti Ticketportal, permanentkáři mají vstup zdarma.)

Online bulletin Sparta - Otrokovice

Dále čtěte