Aréna Barrandov: Fasciální terapie a masáže Jana Kotrányiho pro veřejnost spuštěny!

Představujeme vám jednu z novinek, kterou najdete v novém zázemí Arény Barrandov. Jedná se o slibovanou ordinaci fasciální terapie a masáží Jana Kotrányiho. Ordinaci najdete v prvním patře nového zázemí. Na masáž či fasciální terapii se může objednat úplně každý. Přečtěte si rozhovor s Janem Kotrányim, který má v oboru fasciální terapie jedenáctiletou praxi a využil tak nádherný prostor Arény Barrandov k založení vlastní ordinace.

Klubové zprávy | 23. září 2021
Aréna Barrandov: Fasciální terapie a masáže Jana Kotrányiho pro veřejnost spuštěny!

Ordinace je plně vybavena a od půlky září se rozběhl její premiérový provoz. Na co se ve své ordinaci nejvíce zaměřujete? ,,Mým hlavním zaměřením je fasciální terapie, což je terapie, která se používá při akutním či chronickém problému spojeným s pohybovým aparátem. Mohu uvést například výron v kotníku, bolest kolene, zad, ramen či loktů. Vše se leckdy řeší účinněji než pouze klidovým režimem. Fasciální terapie vám zaručí okamžitý posun v pohybovém handicapu," říká Jan Kotrányi, který nově působí v zázemí klubu.

Jaká skupina lidí vás nejčastěji navštěvuje a s jakými problémy? ,,Bohužel musím říci, že za mnou chodí každá věková skupina. Dnešní doba je taková, že to je opravdu jedno, jestli jsou to děti či dospělí. Všichni máme stejné potíže, a to mluvím z vlastní zkušenosti. Takže mě navštěvují všichni, kteří mají problémy s pohybovým aparátem různého charakteru. Nejčastěji se jedná o bolesti zad ve všech oblastech, dále pak bolesti po různých úrazech a operacích pohybového aparátu, migrény, tinnitus, bolesti kolen, kloubů a kyčlí, zamrzlá ramena atd.," říká více o svých zkušenostech Jan Kotrányi. Vaším hlavním cílem práce je tedy bezbolestný život pacientů, je to tak? ,,Ano, mým hlavním cílem je zdravý a pohyblivý život bez bolesti pohyblivého aparátu," říká s jistotou Kotrányi.

Fasciální terapie je jedno téma, víme, že provádíte také nejrůznější typy masáží, je to tak? ,,Určitě ano, v nabídce mám různé druhy masáží: relaxační masáž či sportovní masáž a mnoho dalšího, záleží, co komu vyhovuje."  Jedenáct let praxe není krátká doba, co nám o sobě ještě řeknete? ,,Jak již bylo řečeno, v oboru fasciální terapie mám praxi již 11 let, za tu dobu jsem z počátku absolvoval několik kurzů, dále následovaly semináře a kurzy u světově uznávaného lektora na fasciální terapii Carstena Bosse se kterým dodnes osobně spolupracuji. Za těch jedenáct let praxe mi prošlo pod rukama desítky tisíc lidí s různými diagnosami a obtížemi spojené s pohybovým aparátem. A musím říct že toto období bylo mým největším a zároveň nejlepším seminářem, jaký jsem mohl kdy absolvovat. Protože jak říká jedno přísloví, šedá je teorie ale praxe je strom zelený."


Jak se k vám mohou případní zájemci objednat? ,,Každý, kdo bude mít zájem o masáž či fasciální terapii a dlouhodobě ulevit od svých bolestí, může mě kontaktovat telefonicky, v současné době pracuji také na rezervačním systému, který poté obratem uveřejním na svém webu," uzavírá rozhovor Jan Kotrányi.

Jan Kotrányi

Pro zájem o fasciální terapii či masáž volejte na: tel.:  722 902 773

Dále čtěte