Letní klubové soustředění proběhne v domácím prostředí Arény Barrandov

První turnus letního klubového soustředění začíná už zítra v odpoledních hodinách. Příprava na novou sezonu bude probíhat v domácím prostředí Arény Barrandov, které hráčům a hráčkám nabídne nadstandardní prostředí pro letní přípravu.

Klubové zprávy | 26. červenec 2021
Letní klubové soustředění proběhne v domácím prostředí Arény Barrandov

První turnus konaný v termínu od úterý 27. července do neděle 2. srpna probíhá pro všechny týmy dívčí složky Sparta Girls a elitní týmy dorostenců a juniorů. Hráči a hráčky budou mít k dispozici hned několik sportovišť pro florbalový, ale také pro všesportovní rozvoj. Pro účastníky je zajištěné také ubytování v základní škole Chaplinovo náměstí a v zázemí Arény Barrandov. Strava bude probíhat v nedaleké restauraci Kamera a školní jídelně. 

Nedílnou součástí každého soustředění je návštěva bazénu. Všichni hráči a hráčky zavítají do AquaDream na Barrandově, kde zregenerují od náročeného sportovního programu, který je již nyní připraven. Na soustředění se objeví také hráči ,,A" týmu Jakub Kolstrunk, Jan Marvánek a Radim Křenek, kteří se budou podílet na dalším rozvoji našich mládežnických týmů. Díky prostředí v areálu ZŠ Chaplinovo náměstí budeme moci využít také hřiště plážového volejbalu a pingpongové stoly, tyto sportoviště budou sloužit k doplňkovým aktivitám soustředění. 

Přehled jednotlivých sportovišť: 

  • Fotbalové hřiště s umělou trávou a atletickým oválem
  • Dvě multifunkční venkovní hřiště 
  • Hřiště na plážový volejbal 
  • Sportovní sál 
  • Tělocvčiny školy
  • Sportovní hala s novým povrchem
  • Aquadream Barrandov


Druhý turnus letního soustředění pro elévy a mladší žáky je na programu 10.-15. srpna a třetí turnus pro týmy starších žáků, dorostenců a juniorů proběhne 17.-22. srpna. Na konci léta čeká Sparťany ještě příměstský SPARTA CAMP, kam se ještě stále můžete přihlásit pomocí epřihlášky v členské sekci. Herní příprava na novou sezonu poté vypukne na domácím turnaji SALMING CUP v termínu 27.-29. srpna.

Dále čtěte