Informace pro permanentkáře, permici na sezonu 2021/2022 obdržíte zdarma

V letošní specifické sezoně jste s námi mohli být pouze na úvodních třech domácích zápasech. Spousta z vás si na začátku sezony zakoupila permanentní vstupenku na celou sezonu a my vám nyní chceme permici nahradit. Permanentku na sezonu 2021/2022 obdržíte zdarma a to v případě, že dorazíte na první domácí zápas Sparty v sezoně 2021/2022 a starou permici ze sezony 2020/2021 si u vstupu vyměníte za novou.

Muži A | 21. květen 2021
Informace pro permanentkáře, permici na sezonu 2021/2022 obdržíte zdarma

Letošní sezonu jsme museli zvládnout bez vás - našich fanoušků. I přes to, že jste nás v letošní sezoně nemohli hnát za vítězstvím přímo v hale, cítili jsme vaši obrovskou podporu na dálku a my se vám nyní chceme alespoň touto cestou odměnit. Svou starou permanentku ze sezony 2020/2021 si budete moci vyměnit za permanentku na sezonu 2021/2022 na prvním domácím utkání Sparty a to hned u hlavního vstupu do UNYP ARENY.

,,Jsme vděční za to, že jste nás sledovali i přes to, že jste na zápasech nemohli být společně s námi. Vnímali jsme vaší podporu ať už přes sociální sítě nebo když jste byli u naší haly při zápasem playoff. Těším se nejvíce moc na to, až vás zase uvidím na tribuně a budete nám dávat vaši obrovskou energii a my vám budeme dávat radost na hřišti,"  vzkázal fanouškům po sezoně hlavní trenér Sparty Ondřej Kašpárek.

Své slovo přidává také marketingový ředitel klubu Daniel Wertheim: ,,Po prvních třech domácích zápasech se zbytek sezony odehrál kompletně bez diváků. Domácí zápasy Sparty patří mezi nejnavštěvovanější v celé lize a na "atmosféru" bez diváků jsme si museli všichni těžce zvykat. Našim fanouškům jsme se snažili domácí zápasy přiblížit alespoň pomocí kvalitních živých videopřenosů, které měly svého komentátora. Vybraná utkání jsme přenášeli až ze tří kamer umístěných v aréně, čímž jsme divákům zajistili ještě atraktivnější podívanou. Dále jsme pro fanoušky připravili zajímavé medailonky, které jsme vysílali v jednotlivých přestávkách utkání. V rámci přestávek mezi třetinami jsme vyzpovídali hráče Sparty na téma aktuálního vývoje zápasu a v rámci zápasů playoff jsme v UNYP ARENĚ vytvořili unikátní Studio Sparta, které před každým utkáním navštívilo několik hráčů Sparty a alespoň touto formou jsme fanouškům mohli ukázat aktuální atmosféru, která v UNYP ARENĚ panovala. Naše domácí UNYP ARENA prošla v této sezoně velkou obměnou. Aréna má nové audio, led perimetry a světelné efekty. Těšíme se až naši fanoušci všechny tyto novinky uvidí na vlastní oči."


O termínu prvního domácího zápasu sezony 2021/2022 vás budeme informovat hned, jak bude znám rozpis zápasů nadcházející sezony Livesport Superligy. Každý, kdo by chtěl náš klub podpořit se samozřejmě může kompenzace vzdát a novou permanentku si zakoupit, pro každého takového fanouška jsme si připravili malý dárek z našeho fanshopu. Pro více informací o výměně premanentky nás neváhejte kontaktovat na email: daniel.wertheim@sparta-florbal.cz.

Dále čtěte