Sparta je v semifinále, šestý zápas čtvrtfinále ovládla 9:5

Šesté čtvrtfinále playoff rozhodlo o vítězi, kterým se stala Sparta, ta vyřadila Tatran 4:2 na zápasy a postupuje tak potřetí za poslední čtyři roky do semifinále playoff.

Muži A | 7. duben 2021
Sparta je v semifinále, šestý zápas čtvrtfinále ovládla 9:5

Šesté utkání čtvrtfinále playoff patřilo Spartě. Hned od úvodu zápasu ukazovala, jak moc chce sérii ukončit a svým nasazením zaskočila Tatran, který po pondělní výhře nejspíše nečekal takový obraz hry. 

Po první třetině sparťané vedli už 3:0 a to po takřka stejných brankách z velkého brankoviště za záda gólmana Tatranu Kříže. První branku vstřelil Dominik Bartoš, následovala skvělá trefa Pažáka ze vzduchu a třetí branku první třetiny vstřelil Dominik Beneš. Ve druhé třetině jsme viděli o gól více, celkem 4 branky ve druhé třetině znamenaly vysoké vedení 7:0 a Tatranu se srovnání série dále vzdalovalo. 

Ve třetí třetině Tatran zkusil hru v šesti a snažil se utkání dohnat, to se ale nepodařilo a Sparta si skvělým výkonem došla pro vítězství 9:5 a výhru v sérii 4:2. Výběr soupeřů pro semifinále proběhne v pátek v 10:00. Mezi semifinalisty postoupila Mladá Boleslav, Vítkovice, Chodov a Sparta.

Dále čtěte