Série míří zpět do UNYP ARENY, hraje se už ve středu

Spartě se v dnešním utkání v Řepích nepodařilo ukončit sérii proti Tatranu a za stavu 3:2 se série přesouvá zpět do UNYP ARENY. Šesté čtvrtfinále je na programu ve středu od 17:45.

Muži A | 5. duben 2021
Série míří zpět do UNYP ARENY, hraje se už ve středu

Dnešní zápas v Řepích lépe zvládl Tatran. I přes to, že Spartě dnes chyběl drive, který jsme viděli v domácích zápasech, dařilo se ji dlouho držet Tatran na rozdíl jediného gólu. Do druhé třetiny šel Tatran za těsného vedení 2:1 a to po střelách Meliše a Langera. Jediný sparťanský gól během 40 úvodních minut vstřelil Lukáš Ujhelyi. 

Více branek přinesla až třetí třetina. Srovnání nastalo po střele Radima Křenka v přesilové hře (2:2). Sparta sahala po premiérovém vedení v utkání, střela z čepele Mikuláše Krbce ale pouze orazítkovala břevno brány Kříže. Tatran se z vyrovnání rychle oklepal, odpověděl Havlas a krátce na to opět Langer z brejku (4:2). Na střelu Langera reagoval pohotovou střelou Marek Zouzal, který tak svému týmu dodal rychlou naději na srovnání. Poslední gól zápasu trefil Šindelář a Sparta si z Řep odvezla porážku 3:5. 

Série se opět přesouvá do UNYP ARENY, šesté čtvrtfinále je na programu ve středu 7.4. od 17:45. 

Dále čtěte