Sbírka Dostavíme Barrandov je u konce, vybralo se fantastických 450.223 Kč, děkujeme!

V září byla naplno zahájena dostavba zázemí Barrandovské haly, která se v současné chvíli posouvá každým dnem. Díky sbírce Dostavíme Barrandov jsme společnými silami vybrali celkem 450.223 korun. Všem 92 dárcům patří velké díky!

Klubové zprávy | 17. prosinec 2020
Sbírka Dostavíme Barrandov je u konce, vybralo se fantastických 450.223 Kč, děkujeme!

Svým příspěvkem jste nastartovali obrovský přínos pro Spartu v podobě vlastní haly s plnohodnotným zázemím pro tréninky ale také pro chod celého klubu. Dnes má již budova zázemí hotové celkové rozvržení vnitřních prostor, ve kterém v přízemí najdeme recepci, bufet, sedm velkých šaten a sklad na sportovní pomůcky. Ve druhém patře se v současné chvíli budují dvě klubové kanceláře. Jedna čistě pro sportovní složku klubu - pro šéftrenéry, kde se budou moci pravidelně scházet a posouvat tak sportovní stránku mládeže. Druhá kancelář je určena pro provozní stránku klubu, kde bude mít své pracovní místo sekretářka klubu a provozní ředitel společně s marketingovým ředitelem. Každý, kdo nás v prostorách kanceláří navštíví se bude díky novým - větším prostorám cítit velmi pohodlně. Ve druhém patře zázemí najdeme také zasedačku pro klubové porady, místnost pro soukromé fyzio a také velký sportovní sál pro individuální tréninky či tréninky pro menší počet hráčů a hráček.

,,V září byla naplno zahájena dostavba zázemí barrandovské haly a její první etapa pomalu spěje ke svému závěru. Druhá etapa plynule naváže s tím, že předběžný termín dokončení celého zázemí byl stanoven na duben 2021. Dnes je již jasné, že i díky sbírce Dostavíme Barrandov, ve které jsme společnými silami vybrali celkem 450.223 korun, dokážeme klubové zázemí dokončit celé. Všem, kteří se od sbírky zapojili patří obrovské díky, svým příspěvkem jste nastartovali obrovský posun, který náš klub, díky vlastní hale s plnohodnotným zázemím pro tréninky a administrativu, čeká. Závěrem bych chtěl velmi poděkovat stávajícímu vedení Prahy 5 v čele s paní starostkou Renátou Zajíčkovou za to, že nám s dostavbou pomohli mimořádnou dotací ve výši 2 milionů korun,”  říká ke sbírce Dostavíme Barrandov generální manažer Sparty Václav Culka ml.

Dále čtěte