Stavba zázemí Barrandovské haly se posouvá každým dnem, zajímá tě víc?

Před několika dny jsme tě informovali o tom, že dostavba zázemí Barrandovské haly byla zahájena. V příštích několika dnech budeš mít možnost zjistit o novém zázemí Barrandovské haly mnohem více. Stačí sledovat instagramový profil Sparty, kde budou jednotlivé informace zveřejňovány formou otázek v instastory, na tyto otázky budeš moci odpovídat a tipovat, jak bude stavba vypadat. Dokonce svými nápady a odpověďmi budeš moci určité prvky Sparťanské stavby ovlivnit!

Klubové zprávy | 19. říjen 2020
Stavba zázemí Barrandovské haly se posouvá každým dnem, zajímá tě víc?

V současné chvíli stavba pokračuje každým dnem dle stavebních plánů, do kterých zejména lidé z vedení klubu promítli své představy o co nejdokonalejším sportovním zázemí pro hráče a hráčky Sparty. Zázemí Barrandovské haly nebude znamenat pouze vrátnici, šatny a sprchy. Dvoupatrová budova bude skrývat mnohem více a ty se o těchto věcech budeš moci dozvědět na našem klubovém intagramu.

Zajímá tě, co všechno bude budova obsahovat a kde všude se budou moci naši hráči a hráčky zlepšovat a pracovat na svém sportovním rozvoji? Nebo tě zajímá třeba barva Sparťanské budovy, tu přeci musí zdobit klubové barvy, nemyslíš? Tohle a ještě mnohem více se můžeš dozvědět v příštích několika dnech na instagramu @spartaflorbal. 

Jednotlivé otázky, na které budeš moci odpovídat, najdeš vždy v instastory, další den zveřejníme přímo na profilu správnou odpověď či tvoje nápady, které nám budeš moci poslat přímo v odpovědi na instastory. Pokud tedy náš instagramový profil ještě nesleduješ, koukej dát "follow" profilu @spartaflorbal a o dostavbě Barrandovské haly se dozvíš opravdu všechno, těšíš se? Zítra začínáme! 

#myjsmesparta #dostavímebarrandov

Dále čtěte