Cesta na sever se nekoná, tým FBC Liberec míří do karantény

Šesté kolo Livesport Superligy měla Sparta odehrát na půdě Liberce, dnes ráno ale přišla zpráva, že tým FBC Liberec míří do karantény a tím pádem se nedělní utkání odkládá. Tým Sparty využije zápasové volno k tréninkovému procesu, který přispěje k přípravě na zápas v Ostravě, ten je na programu v sobotu 10.10. od 17:00 a bez diváků.

Muži A | 2. říjen 2020
Cesta na sever se nekoná, tým FBC Liberec míří do karantény

V neděli 4. října se mělo odehrát šesté kolo Livesport Superligy v Liberci, zápas se ale z důvodu karantény pro tým FBC Liberec, odkládá. Pro Spartu se tak jedná o druhé odložené kolo, domácí premiéra proti Otrokovicím se nakonec také nekonala ze stejného důvodu, kdy Otrokovice z důvodu výskytu onemocnění COVID-19 skončily v karanténě a zápas byl den před zahájením odložen. 

Pro Liberec je zápas se Spartou aktuálně třetím odloženým zápasem, čtvrté kolo ligy Liberec neodehrál proti Black Angels a páté kolo proti Mladé Boleslavi bylo také odloženo. Liberci přejeme brzké uzdravení a co nejdřívější naskočení zpět do tréninkového a zápasového nasazení. 

Sparta má tedy víkend bez zápasového nasazení a využije ho k tréninku. Další ligové utkání čeká Sparťany v neděli 10.10. od 17:00 v Ostravě, které se odehraje bez diváků. 

Dále čtěte