Be Ready Camp, nový koncept příměstského kempu pro klubové nováčky

Trenéři pro nové členy a začátečníky připravili nový koncept příměstského kempu s názvem Be Ready Camp, který se specializuje na nové hráče a hráčky, kteří se chtějí rychleji zdokonalovat a naučit se základy florbalu, které jim postupně pomohou v rychlejším florbalovém a sportovním rozvoji.

Be Ready Camp, nový koncept příměstského kempu pro klubové nováčky

Historicky první Be Ready Camp se uskuteční 27.-28. září na Barrandově. Na programu jsou pro hráče připraveny nejrůznější cvičení se zaměřením na základní činnosti jednotlivce a zábavné soutěže. Kemp pod vedením šéftrenérů Jana Marvánka a Tomáše Kozlíka doplní také hráči ,,A" týmu, kteří novým hráčům předají své zkušenosti a zapojí se tak do tréninkového programu. 

,,Září je klasickým měsícem náborů, do klubu přichází mnoho nových hráčů a hráček, kterým tak chceme dát prostor k rychlejšímu zlepšení a můžeme potvrdit, že během dvou dnů na Be Ready Campu udělají děti obrovský florbalový pokrok," shodují se šéftrenéři Sparty.

Pro všechny účastníky kempu je zajištěna také strava v podobě dvou svačin a oběda. Sparťané se mohou na Be Ready Camp stále přihlašovat skrz epřihlášku vypsanou ve své členské sekci, kde najdou také veškeré podrobnosti jako například začátek a konec každého tréninkového dne, co mít na kemp s sebou atd.


Pro více informací můžete kontaktovat koordinátora kempu Jana Linharta, email: jan.linhart@sparta-florbal.cz

Těšíme se na nové hráče a hráčky, kteří na sobě chtějí pracovat a zdokonalovat se! 

#myjsmesparta

Dále čtěte