Sparta hostí 9. ročník UNYP CUPu pro celkem 81 týmů!

Již tradiční srpnový turnaj UNYP CUP je opět tady, díky spolupráci s partnerem klubu University of New York in Prague, hostíme již 9. ročník prestižního předsezonního turnaje, který nese název právě zmíněné univerzity. Termín 28.-30.8. tak patří UNYP CUPu, turnaji, do kterého letos nastoupilo celkem 81 týmů a více jak 1300 účastníků.

Klubové zprávy | 28. srpen 2020
Sparta hostí 9. ročník UNYP CUPu pro celkem 81 týmů!

Junior U19, Girls U19, Challenge U17, Youngstars U15, NXT Generation U13 a KIDS U11 3+1 to jsou kategorie letošního UNYP CUPu, který se nově odehrává v jednom jediném termínu. Turnaj odstartoval právě dnes. První týmy zahájily svou třídenní cestu turnajem přesně v 8:00. Kategorie Kids a Girls čeká zahájení turnaje až v sobotu, pro tyto kategorie se jedná o dvoudenní turnaj. 

UNYP CUP se v současné chvíli odehrává na pražských halách UNYP ARENA, SH Čakovice, SH Kobylisy, SH Barrandov, SH Nový PORG a SH Kunratice. Pro všechny účastníky je připraven doprovodný program u partnerů turnaje jako jsou například JumpParky Jarov a Letňany, Lazer game na Českomoravské, prohlídka Síně slávy Českého hokeje v Galerii Harfa a další. Letošní ročník je také zpestřen účastnickou soutěží s partnerem CZC.CZ, který do soutěže věnoval ceny v hodnotě 20.000 Kč, jedná se o ceny APPLE IPAD, JBL reproduktor a JBL bezdrátová sluchátka. V sobotu večer se dozvíme vylosované vítěze, kteří si odnesou tyto krásné ceny. Finálové boje jsou na programu v neděli, kdy jsou pro medailové pozice ve všech kategoriích připraveny poháry, medaile ale také ceny od partnera turnaje Salming pro nejlepšího brankáře a MVP hráče turnaje. 

Sparta má na turnaji přihlášeno celkem 9 týmů. Tři týmy v kategorii Kids, Dva týmy v kategorii NXT Generation a vždy jeden tým v Junior, Girls, Challenge a Youngstars. Celkový přehled a online výsledky můžete sledovat na webu turnaje www.unypcup.cz, veškeré aktuality turnaje můžete sledovat také na facebooku UNYP CUP. 

Všem účastníkům přejeme hodně štěstí v turnaji a apelujeme na všechny, aby dodržovali opatření proti šíření koronaviru, tato opatření byla komunikována Hygienickou stanicí hl. m. Prahy. Kompletní koronavirové opatření najdete na stránkách www.unypcup.cz 

Na turnaj UNYP CUP finančně přispívá hl. m. Praha.

Dále čtěte