Obnovení klubové činnosti od 11. května

V souvislosti s aktuálním nastavením bude obnovena klubová činnost od 11. května 2020. Sparťané se tak téměř po dvou měsících opět sejdou na společných trénincích.

Obnovení klubové činnosti od 11. května

Tréninková činnost je od 11. května vládou ČR povolena, zahrnuje však mnoho specifických opatření, která budeme muset při spuštění tréninkové činnosti pečlivě dodržovat. V současné chvíli všem členům Sparty dorazily potřebné informace do emailové schránky skrz novou verzi Členské sekce, kde se mohou dočíst také o kompenzaci odpadlých tréninků, které se z důvodu opatření proti šíření nemoci COVID-19, nemohly konat.

O přesném rozpisu tréninků a příslušném nastavení (v rámci hygienických a organizačních opatřeních)  budeme všechny členy Sparty informovat v průběhu následujícího týdne. Letní turnaje a akce: Zde platí dvojnásob, že vše bude podléhat příslušným vládním nařízením. Nyní víme, že se realizovat nebudou letní turnaje Falun Cup, Nisa Open ani Hummel Open Game v Brně. Velký otazník je pro turnaj Prague Games. Prozatím počítáme, že se klubové letní soustředění a příměstský Sparta camp (všechny akce v srpnu) realizují. O případných změnách budeme členy neprodleně informovat.


Těšíme se, že budeme moci opět spustit standardní režim klubu a opět se potkávat na společných trénincích a nejrůznějších klubových akcích.

Dále čtěte