,,Sparta neuhne," zní z kabiny Sparty, která zahájí play-off opět proti Bohemians

Po odehraném šestadvacátém kole florbalové Superligy je jasno. Sparta zakončila základní část na čtvrtém místě, také díky výhře nad Black Angels 6:5 po nájezdech. Po výběru soupeřů zbyl na Spartu pražský rival Bohemians se kterým se Sparta utká ve čtvrtfinále už potřetí v řadě. Fanoušky tak opět čeká velmi zajímavá a vyhrocená série. ,,Sparta neuhne," zní z kabiny, která do play-off vstupuje s respektem a odhodláním neuhnout z cesty k cíli, který si v letošní sezoně určila.

Muži A | 1. březen 2020
,,Sparta neuhne,

Sparta zakončila letošní základní část na čtvrtém místě s 52 body, kdy dokázala celkem devatenáctkrát zvítězit a utržila pouze sedm porážek. Nyní začíná play-off a fanoušci se mají opravdu na co těšit, protože nás v Praze čekáž havá série, která už několikrát napsala svou historii.  V posledních dvou letech Sparta proti Bohemce vždy uspěla, obě serie v minulosti ovládla 4:1 a postoupila tak přes klokany do semifinále, musíme však podotknout, že všechna utkání byla velmi vyrovnaná a často rozhodovalo až prodloužení nebo samostatné nájezdy. Také v letošní sezoně má Sparta proti Bohemce lepší bilanci a to v podobě dvou těsných výher v prodloužení (7:6 a 5:4). 

Jak vidí čtvrtfinálový duel proti Bohemce hlavní trenér Sparty Ondřej Kašpárek, který vedl Spartu v úspěšných čtvrtfinálových sériích v posledních dvou sezónách? ,,My víme už tak tři neděle, že ve čtvrtfinále půjdeme na Bohemku a myslím si, že rozhodovat budou emoce, nasazení a důslednost, taktické věci půjdou stranou," říká na úvod hlavní trenér Sparty. Může Sparta klokany ještě vůbec něčím překvapit? ,,Nemyslím si, že je čím překvapit, protože oba týmy se moc dobře znají, bude to spíše o tom, jaký tým bude mít větší vůli a jaký tým si za tím půjde více," zdůrazňuje před čtvrtfinálovou bitvou Kašpárek.

Sparta zakončila základní část na čtvrtém místě a proto bude čtvrtfinálovou serii začínat v domácím prostředí. První a druhé kolo se odehraje už příští víkend 7. a 8. března v UNYP ARENĚ na Podvinném Mlýně vždy od 17:00. Vstupenky na čtvrtfinálovou serii můžete zakoupit u vstupu do UNYP ARENY za 80 Kč, držitelé karet fanouška mají vstup na svou kartu zdarma.

Těšíme se na vaši podporu!

#spartaneuhne

Dále čtěte