Po základní části čtvrtí nebo pátí, v neděli se rozhodne v Neratovicích

Letošní koncovka základní části je velmi zamotaná a rozhodne se v posledním kole. Reálně celkem 5 týmů stále bojuje o postup mezi top 8 týmů. Zdaleka ale ne všichni mají postup ve svých rukou a musí se spoléhat na výsledky ostatních zápasů. Situace Sparty je jiná, postup do play-off má tým z Podvinného Mlýna jistý. Pokud chce Sparta zakončit základní část na čtvrtém místě, musí v neděli porazit Black Angels ve výjezdním utkání v Neratovicích.

Muži A | 28. únor 2020
Po základní části čtvrtí nebo pátí, v neděli se rozhodne v Neratovicích

Poslední utkání základní části odehrají Sparťané netradičně v Neratovicích, kde pořádá výjezdní utkání aktuálně jedenáctý tým tabulky - Black Angels. V tomto utkání bude chtít Sparta navázat na skvělou výhru proti České Lípě, kterou tým Milana Garčara dokázal porazit 9:6. Zápas bude jistě zajímavý, jelikož Sparta bojuje o upevnění čtvrté příčky a Black Angels budou bojovat o to, aby neabsolvovali ošemetné play-down. 

Utkání v Neratovicích začíná v neděli 1.3. od 17:00. Hned po odehrání 26. kola bude následovat výběr soupeřů, který rozluští dvojice do čtvrtfinálové série play-off. Nově se bude výběr soupeřů konat v pozápasovém programu STUDIO FLORBAL.

,,Myslím si, že ve čtvrtfinále se střetneme s Bohemians, stejně jako loni a předloni. Na sérii se těšíme, bude to vyhrocený," nechal se po utkání proti České Lípě slyšet Michal Zeman, který prozradil, že v kabině slovo o soupeři do čtvrtfinále play-off už padlo. 

Dále čtěte