Třetí třetinu ovládla Boleslav, Sparta se vrací bez bodů

Čtyřiadvacáté kolo Superligy Florbalu znamenal pro Spartu výjezd do Mladé Boleslavi. Velmi atraktivní utkání Sparta ztratila ve třetí třetině, kdy Boleslav v 50. minutě utkání odskočila do vedení 6:3 a hned v další minutě zvýšila na 7:3 a kontrolovala tak zbytek utkání i přes to, že Sparta využila přesilovku a zmenšila tak náskok Boleslavi.

Muži A | 16. únor 2020
Třetí třetinu ovládla Boleslav, Sparta se vrací bez bodů

Utkání v Boleslavi přineslo skvělou podívanou pro diváky. Skóre otevřel v první třetině Ježek střelou z půlky a osobních soubojů s naskakujícími vteřinami jen přibývalo. Bohužel po zbytek úvodní dvacetiminutovky se trefovala pouze Boleslav, která třetinu nakonec vyhrála 3:1. Na začátku druhé třetiny to byla opět Sparta, která inkasovala. Ve 24. minutě utkání Boleslav slavila gól na 5:1. Sparta to ale nezabalila.

Jakub Kolstrunk zařídil snížení na 2:5, navázal na něho ve třetí třetině Michal Zeman a Sparta tak držela naději na vyrovnání. Bohužel výpadek ve třetí třetině znamenal proměněné šance týmu Petra Novotného. Sparta svými chybami vybídla Boleslav k celkem čtyřem proměněným gólům a na obdržené góly už nezvládla odpovědět.

Konečné skóre se zastavilo na číslech 9:4 pro Mladou Boleslav. Další utkání odehraje Sparta doma, konkrétně 23.2. od 17:00 v UNYP ARENĚ proti České Lípě.

Dále čtěte