Sparta se dotáhla na rozdíl gólu, fantastický závěr ale body nepřinesl

Třiadvacáté kolo florbalové Superligy znamenalo skvělé derby mezi domácí Spartou a týmem z Jižního Města. Chodov zápas zahájil lépe, Sparta zažila skvělý závěr, kdy se dotáhla na rozdíl jedné branky, bohužel celkem 411 fantastických diváků v hale prodloužení nevidělo. Chodov si odváží cennou výhru 5:4.

Muži A | 13. únor 2020
Sparta se dotáhla na rozdíl gólu, fantastický závěr ale body nepřinesl

Sparta doplatila na svou nedisciplinovanost hned v úvodu utkání. Chodov díky vyloučení Marka Zouzala v sedmé minutě navýšil vedení už na 2:0. V první třetině Sparta čelila přesilovce Chodova 5 na 3. Početní výhodu ale Chodov nedokázal využít a Sparta tak první třetinu přečkala bez dalších inkasovaných gólů.

Síť za zády Michala Rebra rozvlnil až Matěj Pruner ve druhé třetině, to Sparta právě snižovala na 1:3. Poslední branku druhé třetiny zaznamenal Chodov, který tak zvýšil na 4:1. Po přesné trefě Marka Vávry, kterou zaznamenal v přesilové hře, se dočkali branek také Sparťané, kteří se postarali o zajímavý závěr utkání. 

Postupně se trefil Michal Pažák, Kristian Kozák a poté fantasticky z nájezdu Pepa Juha, bohužel ani několik tvrdých střel v závěru branku nepřineslo a Chodov tak oslavil výhru 5:4 na půdě Sparty. Další domácí utkání Spartu čeká v neděli 23.2. proti České Lípě. Budeme se opět těšit na fantastickou podporu, kterou fanoušci v průběhu derby vytvořili.

Dále čtěte