Černá sobota v Černošicích

Další turnaj nás čekal v sobotu 1.2. 2020 v Černošicích. Po minulém turnaji jsme chtěly opět navázat na 6 bodový turnaj. Nicméně to se nám nepodařilo.

Ženy | 4. únor 2020
Černá sobota v Černošicích

První zápas nás čekal nelehký soupeř – SK Florbal Benešov. S tímto soupeřem jsme se již setkaly, na začátku sezóny, kde jsme odjely s výsledkem 11:1 a nikdo se nemohl divit. Sobotní zápas však od začátku vypadal na úplně jinak. Už od začátku zápasu byly šance na obou stranách. Hra se přelévala nahoru dolů, což bylo při našem počtu velmi fyzicky náročné. Skóre zápasu otevřel Benešov v 9. minutě zápasu a poté přidaly soupeřky ještě jednu branku na konci třetiny. Po první třetině jsme prohrávaly a pokyn zněl jasně: nevypadnout z tohoto tempa hry a zabrat v koncovce! To se nám bohužel nepovedlo a v první minutě druhé třetiny jsme inkasovaly dva téměř identické góly po vlastních chybách v obranném pásmu. Nicméně pořád se skóre dalo otočit! Během druhé a třetí třetiny se začala hra přivostřovat. A jelikož se soupeřky začaly soustředit spíše na to, jak někoho vyndat, tak se nám podařilo vsítit dva góly! Do třetí třetiny jsme šly za stavu 5:2! Ve třetí třetině jsme žádný gól neinkasovaly a ještě jeden vstřelily, ale tím jsme pouze upravily skóre na finálních 5:3.

Mezi zápasy nás čekalo parádní občerstvení a menší odreagování v podobě předání dárků a hobla pro trenéra Honzu, který v sobotu oslavil své narozeniny!

Po pauze se šlo opět do boje! Tentokrát jsme nastupovaly k utkání, s nám již známými soupeřkami, Panthers Praha. V posledním vzájemném utkání jsme body braly my a bylo jasné, že tento výkon bychom chtěly zopakovat. Začátek utkání pro nás začal úplně neskutečně, už po sedmi minutách jsme vedly 2:0. Poté byl proti nám odpískán nájezd, se kterým si Kačka hravě poradila. Nicméně tahle situace jakoby spustila vlnu nezdaru. Soupeřky do konce třetiny vstřelily dvě branky a do druhé třetiny se šlo od nuly. Druhá třetina byla ve znamení protihráček, které díky třem gólům získaly náskok, který se těžko stahuje. Ve třetí třetině se nám už nepodařilo navázat na parádní vstup do zápasu, především došly síly. Souhrou náhod se nám podařilo přidat ještě jeden poslední gól. Nutno podotknout, že šancí na gól jsme zase měly bambilion, ale koncovka už se nám tolik nedařila. Protihráčky si pak připsaly ještě 4 přesné trefy a finální skóre zápasu bylo 9:3 pro Panthers.

Do dalších zápasů bychom měly zapracovat především na výpadcích z tempa zápasů a na koncovce.