Sparta ukázala svou dominanci a Hattricku nadělila sedm gólů, zítra ji čeká derby

V neděli 15. prosince odehrál tým Ondřeje Kašpárka jedno z posledních utkání letošního roku. Zápas proti Hattricku Brno se odvíjel v jasné dominanci Sparty, která od prvních minut ukazovala svou sílu a chuť rozhodnout zápas co možná nejdříve.

Muži A | 15. prosinec 2019
Sparta ukázala svou dominanci a Hattricku nadělila sedm gólů, zítra ji čeká derby

,,Škoda, že jsem nevychytal nulu, tu v Superlize ještě nemám, ale dnes si spíše cením týmového výkonu, který jsme předvedli," řekl hned po utkání hráč zápasu gólman Martin Beneš, který v zápase předvedl sérii opravdu parádních zákroků a podepsal se tak pod velmi dobrý výsledek Sparty.

V utkání se mezi střelce zapsalo hned sedm hráčů. První branku vstřelil Ujhelyi, pokračoval Kolstrunk, Marvánek, Zeman, Pažák, Garčar a Bartoš. Všech sedm střelců parádně rozjásalo zaplněnou UNYP ARENU, kam zamířilo celkem 492 fantastických fanoušků. ,,Myslím si, že dnes se nevídaně fandilo, fanoušci byli opravdu slyšet, pak se nám hraje skvěle, všechno odmakáme na 100% a dokáže nás to nakopnout," řekl k fantastické atmosféře gólman Beneš.

Radek Skalička potvrdil slova Martina Beneše. ,,Dnes jsme měli utkání pod kontrolou. Je důležité, abychom byli neustále maximálně aktivíi a poctiví v každé herní činnosti. Díky soupeři a našim skvělým fanouškům."

Zítra odehraje Sparta utkání proti pražským Bohemians od 17:00 před kamerami ČT. ,,Čeká nás druhé utkání, které začne takřka za 20 hodin. Osobně se na zápas s Bohemians velmi těším, věřím, že se těší i tým. Přestřelku nechceme dopustit, pokud vyhrajeme například 5:2, budu rád," dodává k pondělnímu duelu proti Bohemians Beneš.

Další domácí utkání Sparty se odehraje 22.12. od 17:00 proti pražskému týmu ze Střešovic.

Dále čtěte