Sparta se představí opět doma, soupeřem bude nováček Superligy

V neděli 15. prosince se Sparta po dvou kolech představí opět doma. Do UNYP ARENY na Podvinný Mlýn dorazí nováček Superligy, kterým je FBŠ Hattrick Brno. Sparta bude bojovat o upevnění své pozice mezi první čtyřkou tabulky.

Muži A | 9. prosinec 2019
Sparta se představí opět doma, soupeřem bude nováček Superligy

Nedělní zápas bude pro Spartu velmi důležitý, jedná se o jedno z posledních utkání v tomto roce, které Spartě může přispět k upěvnění mezi top 4 týmy tabulky. Sparta se s Hattrickem Brno utkala na začátku sezony, kdy z Brna dovezla všechny tři body za výhru 5:3. ,,Vybojované vítězství, kterého si hodně vážíme. Nakonec jsme kvalitní hrou 5 na 5 od půlky zápasu dovedli utkání k vítězství. Z této palubovky se body vozit lehce nebudou," řekl po utkání v Brně asistent trenéra Radek Skalička. 

Lehké utkání Spartu jistě nečeká ani doma, jelikož Hattrick z posledních 5ti zápasů získal celkem 9 bodů a určitě v Praze Spartě nedá nic zadarmo. Zápas bude mít zajímavou fanouškovskou atmosféru, před samotným Superligovým utkání se koná dětský turnaj Sparta Kids, což je turnaj organizovaný pro děti z florbalových kroužků, které florbalová Sparta zastřešuje. Vyhlášení turnaje Sparta Kids proběhne v rámci Superligového zápasu o první a druhé přestávce. 

Utkání v neděli 15. prosince začíná už v 17:00 v UNYP ARENĚ na Podvinném Mlýně.

Těším se na vaši podporu!

#myjsmesparta

Dále čtěte