Drama do posledních vteřin, zápas s Black Angels rozhodl Ujhelyi v prodloužení

V neděli 17. listopadu Sparta odehrála vůbec první ligové utkání proti nováčkovi Black Angels, do UNYP ARENY na Podvinném Mlýně zavítalo téměř 500 fanoušků, kteří si atraktivní duel nechtěli nechat ujít. Utkání převršilo 60 minut základní hrací doby a 12 vteřin před koncem prodloužení vstřelil vítězný gól hráč s číslem 12 - Lukáš Ujhelyi.

17. listopad 2019
Drama do posledních vteřin, zápas s Black Angels rozhodl Ujhelyi v prodloužení

Velmi chaotické utkání mezi domácí Spartou a nováčkem Superligy Black Angels, které nabízelo plno osobních soubojů a brejkových situací, gradovalo hlavně ve třetí třetině, kdy utkání za stavu 4:4 dospělo do prodloužení. Přitom to byl tým z Letňan, který v úvodu třetí třetiny vedl 2:1 a hrozil Spartě svými šancemi do úniku dvoubrankového vedení. 

Těsné vedení Black Angels vždy dotáhl Kolstrunk přesnou trefou od levého mantinelu, nejdříve z 1:2 na 2:2 a poté z 2:3 na 3:3. Hodně Sparťanů v hale věřilo tomu, že po proměněné střele Prunera na 4:3 je zápas hotov, to by ale v čase 58:51 nesměl vstřelit gól Jakub Boček, který tak poslal utkání do prodloužení.

Prodloužení se stejně jako celý zápas přelévalo z jedné strany na druhou, přesně ale zamířil až Lukáš Ujhelyi, který 12 vteřin před koncem vstřelil vítězný gól a přisoudil tak Spartě druhý bod. 

Další domácí utkání Sparta odehraje už 24. listopadu od 17:00 proti Panthers Otrokovice, těšíme se na vaši podporu!

Dále čtěte