SALMING GAME: Tref 5 tisíc od Salmingu při duelu Sparta vs. Boleslav!

V sobotu 30. listopadu od 19:15 budeme v UNYP ARENĚ sledovat duel dvou Salming týmů! Na půdu pražské Sparty dorazí Mladá Boleslav. Kromě jistě atraktivního florbalu bude pro diváky připravena také atraktivní soutěž až o 5 tisíc korun od florbalové značky Salming. Pravidla soutěže níže v článku, je na co těšit!

Muži A | 16. listopad 2019
SALMING GAME: Tref 5 tisíc od Salmingu při duelu Sparta vs. Boleslav!

Pravidla soutěže SALMING GAME: Tref 5 tisíc od Salmingu!

Soutěž proběhne v průběhu druhé přestávky utkání ACEMA Sparta Praha vs. Mladá Boleslav 30.11.2019, kdy na podélnou osu hřiště bude umístěno celkem pět tubusů, do kterých se budou házet míčky z tribun UNYP ARENY. Uprostřed hrací plochy bude umístěn 1 tubus s nejmenším otvorem, z každé strany nejmenšího tubusu budou následovat 2 středně velké tubusy a na krajích budou umístěny 2 největší tubusy Salming. Každý z těchto tubusů bude reprezentovat poukázku na slevu do obchodu Salming na Pankráci. 

Hozením míčku do tubusu s nejmenším otvorem si výherce vyzvedne svou poukázku na 5.000 Kč, trefením středně velkého tubusu je připravena poukázka v hodnotě 1.000 Kč, kdo se trefí do jednoho z největších tubusů, odnese si poukázku v hodnotě 500 Kč. Všechny poukázky si výherci budou moci vyzvednout po celý zbytek utkání ACEMA Sparta Praha vs. Mladá Boleslav ve Sparťanském fanshopu, který bude umístěn jako vždy v horním patře vedle bufetu.

K prodeji bude připraveno 400 míčků, jeden míček za 20 Kč. Míčky se budou prodávat u vstupu do haly a ve fanshopu. Každý, kdo si zakoupí míček s číslem, obdrží také unikátní kartičku s totožným číslem, které bude mít uvedeno na míčku. Pokud se házející trefí do tubusu a číslo na kartě se bude shodovat s míčkem trefeným do tubusu, přijde házející s kartičkou do fanshopu a po předložení a kontrole bude odměněn příslušnou poukázkou na vybavení Salming.

Upozorňujeme, že tato soutěž probíhá pouze o druhé přestávce utkání, míčky lze zakoupit do vyprodání všech 400 ks u vstupu nebo ve Sparťanském fanshopu až do startu soutěže. Maximálně lze zakoupit 30 ks míčků na osobu.

Přijďte si zasoutěžit v nejatraktivnější soutěži pořádané v průběhu florbalového utkání. 400 míčků = 400 pokusů!

    Dále čtěte