Sparťany čeká nadupadný Skills camp, možnost účasti se otevírá i hráčům z jiných klubů

Nyní mají Sparťané ročníků 2005 - 2010 příležitost přihlásit se na dvoudenní Skills Camp zaměřený na herní dovednosti, který se koná 29.-30. října v hale na Barrandově. Na kempu nebudou chybět trenéři jako jsou Marek Vojta, Jan Marvánek, Ojay Thompson ale také hráči ,,A" týmu jako je Marek Zouzal, Josef Juha nebo Jakub Kolstrunk. Možnost přihlásit se na tento kemp mají také hráči z ostatních florbalových klubů.

Sparťany čeká nadupadný Skills camp, možnost účasti se otevírá i hráčům z jiných klubů

V čem je Skills camp specifický? Předností skills campu je tématicky zaměřený obsah včetně osobnostních přednášek, účast reprezentantů ČR ve florbale a videozpětná vazba k herním dovednostem přímo na místě. Hlavní náplní kempu bude zaměření na útočné herní dovednosti. Cílem kempu je nabídnout hráčům, kteří vyhledávají další možnosti svého florbalového rozvoje, možnost dozvědět se mnoho užitečných detailů k útočné hře.  

Program kempu úterý 29.10.2019: (X3M Arena Barrandov)

TÉMA ÚTERNÍHO DNE - První dotek v útočné hře + příprava na trénink (zápas)

HOST DNE - Marek Zouzal (člen širšího kádru reprezentace mužů ČR, 3.místo MS U19 2017), Matyáš Velc (člen A týmu Sparty)

Hlavní náplň: hlavní náplní úterního dne bude workshop "GET READY" o přípravě na sportovní výkon, který povede kondiční trenér Sparty Marek Mandelbaum společně s Markem Vojtou, Markem Zouzalem a Matyášem Velcem, kteří se pravidelně připravují na zápasy Superligových utkání. V tréninku se trenéři společně s hráči zaměří na první dotek v útočné hře, trénink bude provázet videorozbor jednotlivých situací a debata s hráči a trenéry. V odpoledním bloku bude následovat turnaj v přesnosti střelby. Třetí trénink se opět budou hráči věnovat dovednostem v útočné hře, v závěru bude probíhat kompenzační blok a zpětná vazba - trenér - hráč.

Program kempu středa 30.10.2019: (X3M Arena Barrandov)

TÉMA STŘEDEČNÍHO DNE - Nebezpečnost v útočném pásmu + sebevědomí 

HOST DNE - Jakub Kolstrunk (člen širšího kádru reprezentace mužů ČR, Akademický mistr světa 2018, 3.místo MS U19 2015), Pepa Juha (kapitán mistrů světa U19 ČR 2019)

Hlavní náplň: hlavní náplní středečního dnes bude workshop na téma "SEBEVĚDOMÍ HRÁČE". Chceš se dozvědět, jak moc důležité je sebevědomí pro hráče v těch nejtěžších zápasech? Můžeš se zeptat například kapitána juniorské reprezentace Josefa Juhy, nebo bronzového medailisty z MS 2015 Jakuba Kolstrunka. V dopoledním tréninku bude hlavním zaměřením nebezpečnost v útočném pásmu + sebevědomí. Odpoledne proběhne opět malý turnaj v nájezdech a po závěrečném třetím tréninku opět proběhne kompenzace + zpětná vazba.

Brankářům se bude po celou dobu kempu věnovat Sparťanský trenér brankářů Jakub Borovský.

Každý den je sraz v 8:30, v 9:00 začíná program. Oba dny je zajištěn oběd, svačiny, pitný režim. Ukončení každého dne v 17:00.

Kemp začíná dobrovolnou účastí na pondělním (28.říjen) Superligovém utkání Sparta - Vítkovice, které využijeme k pozorování a zadání úkolů na pozorování detailů ve hře. Sraz účastníků bude 17:30 u recepce Unyp Arény na Podvinném Mlýně. Poznámkový blok + tužku sebou. 

Hráči Sparty se na Skills camp mohou přihlásit přes členskou sekci (e-přihláška), přihlášení pro ostatní hráče z jiných klubů je možno přes email: daniel.wertheim@sparta-florbal.cz, kde se dozvíte bližší informace.